Tam olarak göremiyorum fakat, iss seç var ise, türk telekomu seç. Vlan id yazman gerekmez. Eğer iss seç yok ise, VLAN ID'e tik koy ve 35 yaz. Daha sonrasında pppoe secili olduğuna emin ol ve Türk telekomun verdiği kullanıcı adı ve sifreni yaz.
Tam olarak göremiyorum fakat, iss seç var ise, türk telekomu seç. Vlan id yazman gerekmez. Eğer iss seç yok ise, VLAN ID'e tik koy ve 35 yaz. Daha sonrasında pppoe secili olduğuna emin ol ve Türk telekomun verdiği kullanıcı adı ve sifreni yaz.
Türk telekomun sana verdiği kullanıcı adı ve şifreyi yazdın dimi pppoe seçip. Birde mtu değeri var mı ekranda genelde olmaz ama mtu değeri var ise 1492 yaz. İnternet kısmına gelip, ekran görüntüsü atsana. Bu arada elin ile kapatma sadece kullanıcı adı ve şifre gozukmesin yeter.