İnternet değerlerim iyi mi?

Var hocam sadece annemin telefonunda 5GHz yok.

Tamam, alabilirsin o halde. Aldıktan sonra yaz 5GHz ayarını yapariz.

Hocam yarın alıyoruz da aklıma takıldı USB desteği ne benim Max takacağım şey Ethernet kablosu.

Bir de SQM var mı bu modem de yoksa OpenWrt mi yüklemeliyim.

Hocam yarın alıyoruz da aklıma takıldı USB desteği ne benim Max takacağım şey Ethernet kablosu.

Bir de SQM var mı bu modem de yoksa OpenWrt mi yüklemeliyim.
Sqm yok. Openwrt de yapılmıyor. Openwrt'ye 16mbit internette açıkçası çok ihtiyaç yok.
Cat (ethernet) kablosu takılıyor tabikide fakat openwrt istiyorsan en az 2500-3000 TL bandina çıkman lazım. En iyisi asustur o konuda bu arada.

Hocam bugün alıyoruz modemi, hocam ayrıca bir de bir şey daha sormak istiyorum bizim evde Superonline altyapısı var ama Superonline çok pahalı Millenicom diye bir firmadan 100Mbps internet 320 lira Superonline altyapısından veriyorlar TT net altyapısı da var ama TT nete güvenmiyorum sizin görüşleriniz nedir Millenicom iyi midir?

Milenicom pop d/n noktası sağlam yani düşük ping verir. Sen nerde oturuyordun ona göre iss onereyim

Bursa yıldırım.
Bursa taraflarinda pek iss yok onun için Marmara bölgesinde olan isslere geçebilirsin. Fixnet, milenicom,netbone (en ucuzu) bunlar dışına çıkma. Milenicom'a baktın, diğer ikisinide bak fiyatlarına. Bu arada temmuz da zam gelecek hepsine

Bursa yıldırım.
Bu arada benim dediklerim t.t altyapisindan hizmet verir. Superonline altyapisina geçmek istersen milenicomdan başka iss yok

İyi midir hocam.

Millenicom bana da iyi gibi geliyor bu yaz çalışıp cayma bedelini falan verip kendim geçirtmeyi düşünüyorum. Tek sıkıntısı müşteri destekleri galiba.

Eki Görüntüle 2210299

İyi midir hocam.

Millenicom bana da iyi gibi geliyor bu yaz çalışıp cayma bedelini falan verip kendim geçirtmeyi düşünüyorum. Tek sıkıntısı müşteri destekleri galiba.
Müşteri destekleri alternatif firmaların çoğunda iyi değil. Superonline altyapisi üzerinden de 100mbit alabiliyor musun? Çünkü bana attığın ekran görüntüsü t.t altyapı, ekran görüntüsü. Milenicom üzerinden altyapı sorgulaması yapar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…