İnternet değerlerim iyi mi?

Arayıp öğrenmek gerek. Eğer çok tutarsa mecbur modem alacaksın. T. T'den 1 yıl daha devam edeceksin. Taahhüt biter bitmez, Superonline geç.

Tamamdır hocam.

Arayıp öğrenmek gerek. Eğer çok tutarsa mecbur modem alacaksın. T. T'den 1 yıl daha devam edeceksin. Taahhüt biter bitmez, Superonline geç.

Hocam 3000 TL bindiriyorlar modem almak daha mantıklı bence.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam.

Hocam 3000 TL bindiriyorlar modem almak daha mantıklı bence.
3000 çok. Taahhüt bittiğinde Superonline geçersin. Modemi al. Kurarız. Türk telekomdan kullanıcı adı ve şifreni de al. Yeni modem aldım kurucam de. Kullanıcı adını ve şifreni modem arayüzüne yazacaksın. Vlan id 0 35 ayarladiktan sonra ppoe yerine, Türk telekomdan istediğin kullanıcı adı ve şifreyi gireceksin.

Hocam şı an arayüzün adı: Admin şifresi: Türk Telekom yanlış değilsem o da geçerli mi?

Hocam şı an arayüzün adı: Admin şifresi: Türk Telekom yanlış değilsem o da geçerli mi?
Arayüz değil. Ppoe bilgisinden bahsediyorum. Senin dediğin modem arayüzüne girmek için istenen şifre. Benim dediğim interneti kullanmak için verilen kullanıcı adı ve sifren. İkisi farklı.

Arayüz değil. PPoE bilgisinden bahsediyorum. Senin dediğin modem arayüzüne girmek için istenen şifre. Benim dediğim interneti kullanmak için verilen kullanıcı adı ve sifren. İkisi farklı.

Türk Telekom'un desteğini aramam gerek yani değil mi?

Hocam sizi de rahatsız etmim daha fazla modem 3 Haziran'da gelecek sanırsam o zaman bilgilendiririm sizi iyi günler.

Türk Telekom'un desteğini aramam gerek yani değil mi?
Evet. Onlara şunu de; Yeni modem alacağım, bana pppoe (kullanıcı adı ve şifre) bilgilerini verir misiniz. Onlar verir. Verdikten sonra yeni modeme yazacağız.

Bu arada 16mbit'e kaç TL ödüyorsun? Taahhüt olsa dahi, internetini yukseltebilirsin tabi fiyat artar fakat uyguna gelir belki. Altyapın 100mbps kaldiriyor. En kötü 35mbit bile alsan iyidir bence. Aradı fiyat farkı 30-40 TL ise 35mbit e geçilebilir bence. Taahhüt yenilenmez, aynı tahhutten devam edersin.

Nasıl yapabiliriz onu arayarak mı yoksa başka şekilde mi yanlış değilsem şu an aylık 270 lira ödüyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…