İnternet değerlerim iyi mi?

Estağfurullah. Hobi değil, daha öncesinde Türk Telekom sahada da çalıştım, network işleri de yaptım, yazılım da yaptım, şimdiki işim başka bir sektör fakat, öğrendik bir şeyler diyelim

Darısı bizim başımıza hocam bende elektrikten mezun olursam kendimi birçok konuda geliştirmek istiyorum başlıca elektrik tesisatı olsun bakım onarım ve diğer elektrik dalları üzerine.

Darısı bizim başımıza hocam bende elektrikten mezun olursam kendimi birçok konuda geliştirmek istiyorum elektrik tesisatı olsun bakım onarım ve diğer elektrik dalları üzerine.
Başarılı olursan gerçekten çok iyi meslek. Tanıdığım var, bakım yapıyor mis gibi yaşıyor valla

Başarılı olursan gerçekten çok iyi meslek. Tanıdığım var, bakım yapıyor mis gibi yaşıyor vallahi

Başarılı olursan gerçekten çok iyi meslek. Tanıdığım var, bakım yapıyor mis gibi yaşıyor vallahi

Hocam modem geldi şifreyi de aldım müsait iseniz başlayalım mı?

Başarılı olursan gerçekten çok iyi meslek. Tanıdığım var, bakım yapıyor mis gibi yaşıyor valla
Kutusundan bile açmadım

Hocam modem geldi şifreyi de aldım müsait iseniz başlayalım mı?

Kutusundan bile açmadım
Arayüze girerek başlayalım. Modemin arayüzüne girmek için, arama çubuğuna 192.168.1.1 yazıp modemin arkasında yazan kullanıcı adı ve şifreyi yaz

Arayüze girerek başlayalım. Modemin arayüzüne girmek için, arama çubuğuna 192.168.1.1 yazıp modemin arkasında yazan kullanıcı adı ve şifreyi yaz
Hocam yeni modemi daha bağlamafım eskisine mi gircem yoksa modemi bağlim mi

Vdsl splitter diye bişi de çıktı

Arayüze girdikten sonra hızlı kuruluma gir Pppoe ayarlayıp, türk telekomdan aldığın kullanıcı adı ve şifreni yaz. Daha sonra vlan id 0 35 olarak ayarla. Yapamazsan, kullanıcı adı ve sifreni siyah şerit koy (görünmesin) ekran görüntüsü at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…