İnternet değiştirince GeForce NOW oynanmayacak duruma geldi

Daha fazla  
Türk Telekom kullanıyorum eskiden 17Mbps internetim vardı ve sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Sözleşmemiz bitmiş, ailem de en ucuz diye 22Mbps olan paketi seçti. 5Mbps artış var ama GeForce NOW oynayamıyorum ve artık internet uzak odalarda çekmemeye başladı. Eskiden daha yavaş gözükmesine rağmen daha iyi performans veriyordu şimdi ne oldu da bozulmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnterneti 5 ghz veriyorsanız 2.4 vermeyi deneyin, 5ghz in yayılım alanı daha dar.

Fiberden ASDL-VDSL olmuş olmasın. Zaten TTNET başarılı değil. TürkNET veya SuperOnline kullanın.

Uzak odalarda artik cekmemesinin ISS ile bir alakasi yok. Modem degismediyse kurulumunda bir hata olabilir. Hiz testi sonuclari nasil?
yıllardır aynı modemi kullanıyoruz hiç yerinden çıkarmadık ve odama en yakın odada duruyor modem.
Fiberden ASDL-VDSL olmuş olmasın. Zaten TTNET başarılı değil. TürkNET veya SuperOnline kullanın.
ASDL-VDSL nedir hocam? TürkNET'e geçecektik ama altyapı yoktu.

yıllardır aynı modemi kullanıyoruz hiç yerinden çıkarmadık ve odama en yakın odada duruyor modem.

ASDL-VDSL nedir hocam? TürkNET'e geçecektik ama altyapı yoktu.
ADSL en eski ve en kötü internet altyapısı. VDSL, ADSL'den çok daha iyi ancak eski ve ortalama sayılabilecek bir altyapı. Fiber en güncel ve en hızlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…