Lankaynn Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 IDM den bir şey indirmek istediğimde dosyanın boyutu 1-2 gb arasında iken, saniyede 3mb, dosyanın boyutu 6-7gb olduğunda ise indirme hızı anlamsız bir şekilde 1-1,5 mb arası oluyor. Sebebini bilen var mı bu olay IDM ile mi alakalı?
IDM den bir şey indirmek istediğimde dosyanın boyutu 1-2 gb arasında iken, saniyede 3mb, dosyanın boyutu 6-7gb olduğunda ise indirme hızı anlamsız bir şekilde 1-1,5 mb arası oluyor. Sebebini bilen var mı bu olay IDM ile mi alakalı?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 IDM alakası yok indiridiğin sunucu ile alakalı.
Lankaynn Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #3 walter wick dedi: IDM alakası yok indiridiğin sunucu ile alakalı. Genişletmek için tıkla... İki dosyayı da aynı siteden indiriyorum
walter wick dedi: IDM alakası yok indiridiğin sunucu ile alakalı. Genişletmek için tıkla... İki dosyayı da aynı siteden indiriyorum
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 Lankaynn dedi: İki dosyayı da aynı siteden indiriyorum Genişletmek için tıkla... Olabilir belki bir dosyası düşük bir sunucuya koymuşlardır ya da trafik olmuştur ya da sınırlama koymuştur.
Lankaynn dedi: İki dosyayı da aynı siteden indiriyorum Genişletmek için tıkla... Olabilir belki bir dosyası düşük bir sunucuya koymuşlardır ya da trafik olmuştur ya da sınırlama koymuştur.
Lankaynn Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #5 walter wick dedi: Olabilir belki bir dosyası düşük bir sunucuya koymuşlardır ya da trafik olmuştur ya da sınırlama koymuştur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır farklı linklerinden de denerim
walter wick dedi: Olabilir belki bir dosyası düşük bir sunucuya koymuşlardır ya da trafik olmuştur ya da sınırlama koymuştur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır farklı linklerinden de denerim