Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Hiçbir sıkıntı yokken bugün büyük bir dosya indirdiğimde bir sorun fark ettim ilk başlattığımda 1-2 dakika normal hızında indirme yaparken bir süre sonra 100 kb/s indiriyor bunun çözümü nedir? Çok can sıkıcı.
Hiçbir sıkıntı yokken bugün büyük bir dosya indirdiğimde bir sorun fark ettim ilk başlattığımda 1-2 dakika normal hızında indirme yaparken bir süre sonra 100 kb/s indiriyor bunun çözümü nedir? Çok can sıkıcı.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.403 Çözümler 5 7 Eylül 2023 #2 Her sitede gerçerli mi bu durum?
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Ergün Plak dedi: Her sitede gerçerli mi bu durum? Genişletmek için tıkla... Onu denemedim fakat indirdiğim site birçok şey indirdiğim site siteden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
Ergün Plak dedi: Her sitede gerçerli mi bu durum? Genişletmek için tıkla... Onu denemedim fakat indirdiğim site birçok şey indirdiğim site siteden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum