Internet Download Manager alternatif önerisi

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Birkaç tane program denemiştim (nelerdi hatırlamıyorum) ama hiçbiri IDM kadar güzel indirme arayüzüne sahip değildi. Arayüzü IDM gibi güzel önerileriniz var mı?

Bu arada ücretsiz veya ücretsiz sınırsız versiyonla beraber premium versiyonu olan öneriler olsun sonuçta IDM paralı ve 1 ay süresi var.

Birkaç tane program denemiştim (nelerdi hatırlamıyorum) ama hiçbiri IDM kadar güzel indirme arayüzüne sahip değildi. Arayüzü IDM gibi güzel önerileriniz var mı?

Bu arada ücretsiz veya ücretsiz sınırsız versiyonla beraber premium versiyonu olan öneriler olsun sonuçta IDM paralı ve 1 ay süresi var.

Bu arada ücretsiz veya ücretsiz sınırsız versiyonla beraber Premium versiyonu olan öneriler olsun sonuçta IDM paralı ve 1 ay süresi var.

Vallahi FDM var ama istersen trial resetle istediğin kadar kullanabilirsin.

Trial reset kullanıyorum ama sıkılmaya başladım. Program sürekli uyarı veriyor kaydet lan diye.

FDM'de IDM gibi pop up ekranı ve indirme bitince tekrar açılan pop up ekranı yok diye hatırlıyorum. Bildirim çıkartıyor ve pek tercih etmediğim bir şey.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı