İnternet Download Manager Dosya İndirmiyor

Magic_Lord

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben dün format attım windows 8.1 Pro'dan Windows 7 'ye geçtim. İnternet Download Manager ile video da indiremiyordum IDM'nin dosya konumundan bir dosyayı Chrome'un uzantılarına attım uzantı video açarken video indir diyor fakat normal dosya indirmiyor. Yardımcı olursanız teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
IDM'i kaldır bilgisayarı yeniden başlat sonra tekrar kur. Chrome uzantılar kısmında idm eklentisini de etkinleştir.

Kardeş format attım diyorum, olmadı. Ayrıca sadece video indiriyor dosya indirmiyor.

Hocam o bende de olmuyo nedenini anlamadım opera kullanıyorum youtube dan video indirmiyor indir butonuna tıklayınca html belgesi olarak indiriyor. Programı kaldrırıp tekrar yükledim felan olmadı. yok mudur bunun çözümü ?

Ya sorma kardeş de ben de video indir butonu çıkıyor fakat ne bileyim rar dosyayı indirmiyor normal olarak iniyor.

İnternet Download Managerın ayarlarına girin genele tıklayın oradan google chrome ve sizde olan tarayıcı kutucuklarını tıklayın ilişkilendirin diyorsunuz ve tamam biraz uğraştırıyor kabul etmiyor tekrar deneyin veya gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi kutucuğunu tıklayın ve çıkan ekranda sizdeki tarayıcıları görceksiniz ve hepsini işaretleyin tamam deyin ve daha sonra indirmek istediğiniz programı indirmeye gidin normal şekilde indirin butonlarına tıklayın ve otamtik download manager acılacaktır size indireyimmi diye soracaktır.

çok eski konu ama ben yinede cewapladım.

İnternet Download Managerın ayarlarına girin genele tıklayın oradan google chrome ve sizde olan tarayıcı kutucuklarını tıklayın ilişkilendirin diyorsunuz ve tamam biraz uğraştırıyor kabul etmiyor tekrar deneyin veya gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi kutucuğunu tıklayın ve çıkan ekranda sizdeki tarayıcıları görceksiniz ve hepsini işaretleyin tamam deyin ve daha sonra indirmek istediğiniz programı indirmeye gidin normal şekilde indirin butonlarına tıklayın ve otamtik download manager acılacaktır size indireyimmi diye soracaktır.

çok eski konu ama ben yinede cewapladım.
Bu konuyu açarken 14 yaşındaymışım. Konuyu hatırlamıyorum bile. Neyse belki birine yardımın dokunur. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı