İnternet Download Manager Gerekli Mi?

Daha fazla  
Öyle fazla indirme yaptığım yok. Kullanan var mı acaba? Sizce İnternet Download Manager lazım mı? İndirmeli miyim?

Bence fazla indirme yapmıyorsan İdm gereksiz bir program. Çünkü netten pdf dosyası açacağın zaman bile indirmeni istiyor. Öyle açtığım sekmede görüntüleyeyim gerekirse indiririm gibi bir durum olmuyor. O bakımdan gerekli olmadığını düşünüyorum.

Çok önemli değil ama ben IDM kullanıyorum.
Sebebi hem indirmeleri daha detaylı gösteriyor hem de alıştık.
IDM dışında alternatif programlarda var.

Ben hem bi tık daha hızlı indiriyor gibi gelmesinden, birde izlediğim herhangi bir videoyu indirebilmesinden kullanıyordum.

Ben çok fazla indirme yapmıyorum. Ortalama bir kullanıcın hafif üstü kadar indirme yaparım. Çok büyük dosya indirmeyeceksem mesela seri şekilde .iso, .rar v.b. kullanmam. Ama bunlarla sürekli işim varsa indirir kullanırım.
Genelde film, müzik, belge, warez tarzı şeyler indireceksen bunların kalitelisi için üst düzey internet kullanıcısı olmalısın. Çünkü film var film var. Hele ki müzik konusunda kesinlikle kaliteye dikkat ederim hepsinin bir indirme formülü vardır bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…