Internet Download Manager gofile.IO'dan indirme yapmıyor

Samimetri

Centipat
Daha fazla  
Internet Download Manager gofile.io'dan indirme yapmıyor arkadaşlar, Chrome'un kendi indiricisi çalışıyor, farklı upload sitelerinde sorun olmuyor, hızlı diye buradan indiriyordum yardımcı olabilecek var mı?

Internet Download Manager gofile. IO'dan indirme yapmıyor arkadaşlar, Chrome'un kendi indiricisi çalışıyor, farklı upload sitelerinde sorun olmuyor, hızlı diye buradan indiriyordum yardımcı olabilecek var mı?

Vallahi arkadaşlarımız yardım etsin ben IDM kullanıyordum beğenmedim Librewolf tarayıcı geçtim internet indirme çok iyiydi.

Internet Download Manager gofile. IO'dan indirme yapmıyor arkadaşlar, Chrome'un kendi indiricisi çalışıyor, farklı upload sitelerinde sorun olmuyor, hızlı diye buradan indiriyordum yardımcı olabilecek var mı?

Ve indirme programı yoktu tarayıcının indiricisiydi bir dene belki çözülür.

Al indirmeyi denersen link:LibreWolf Browser

Vallahi arkadaşlarımız yardım etsin ben IDM kullanıyordum beğenmedim librewolf tarayıcı geçtim internet indirme çok iyiydi.

Ve indirme programı yoktu tarayıcının indiricisiydi bir dene belki çözülür.

Al indirmeyi denersen link:LibreWolf Browser

Firefox'la aynılar neredeyse Firefox diye geçiyordur profilimde tarayıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoFile indirme sisteminde değişiklik yapmış olabilir. IDM'ye bildirin, ve güncelleme vermesini bekleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu nasıl çözdün dostum tarif edebilir misin? Brave kullanıyorum bende.

Gofile bağlantısını Microsoft Edge tarayıcısına kopyalayın. Ardından, tarayıcıda açıp indirmeyi başlatın. İndir seçeneğine tıkladıktan sonra, indirme kutucuğuna sağ tıklayıp "indirme bağlantısını kopyala " seçeneğini seçip bağlantıyı kopyalayın. Sonrasında IDM'yi açın ve "add URL" (URL ekle) seçeneğini seçerek Edge tarayıcısından kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırın.

Evet işe yarıyor fakat bu tam bir çözüm değil. Bunun aynısını chrome da yapınca link düzgün kopyalanmıyor. Aynı altyapıya sahip iki tarayıcıda farklı sonuçlar chrome iyice bezdiriyor. Bu sorunu idm yeni güncellemelerde çözer diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı