Internet Download Manager satın almaya gerek var mı?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung A30S
Meslek
Mağaza sahibi
İlk önce herkese iyi sosyaller, IDM denilen program ile daha dün tanıştım. Biraz geç oldu biliyorum ama yapacak bir şey yok. Bu uygulama 30 günlük deneme sürümüne sahip. Bu 30 gün dolunca lisans satın almaya gerek var mı? Piyasada bu görevi yapan ücretsiz programlar halihazırda zaten varmış. Ama aynı hızda mı?
Buradaki en önemli soru "aynı hızda mı?"

Piyasada FDM, XDM gibi halihazırda download Manager'ler var ama bunlar IDM ile aynı hızda ve aynı kalitede mi?
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Evet, kesinllikle muhteşem bir program.
Parasını sonuna kadar hak ediyor. Tek kötü yanı, özel mülkiyet bir yazılım olması.

Xdm kullan. Aynı işlev aynı arayüz Türkçe ve açık kaynak kodlu yani güvenli. Hepsi aynı hızda kardeşim saçma bir soru olmuş yanlış anlama hız limitasyonu olmayan her indirme sağlayıcısı aynı hızı sağlar zaten

Ben satın aldım açıkçası, belki de senelerdir kullandığım için başka alternatif e geçmedim ama 650 TL'ye ömür boyu lisans. Artık ne crack ne bir şey hiç bulaşmıyorum.

IDM her açıdan bir tık daha iyi ve daha gelişmiş ama sürekli indirme yapmıyorsan ve video indirme ile de işin yoksa FDM çok daha iş görüyor, hem de ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…