myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 26 Nisan 2020 #11 Silinen üye dedi: Son kararım sistemi geri yükleyeceğim 1 2 gün öncesine. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bir seçim olur. IOBIT iyi bir driver güncelleyici/yükleyici değil. Ayrıca Windows 10 driverları kendi yüklüyor.
Silinen üye dedi: Son kararım sistemi geri yükleyeceğim 1 2 gün öncesine. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bir seçim olur. IOBIT iyi bir driver güncelleyici/yükleyici değil. Ayrıca Windows 10 driverları kendi yüklüyor.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 26 Nisan 2020 #12 Silinen üye dedi: Mantıklı bir seçim olur. IObit iyi bir Driver güncelleyici/yükleyici değil. Ayrıca Windows 10 Driver'ları kendi yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Sildim artık kurtuldum şu meletten ve sistem düzeldi.
Silinen üye dedi: Mantıklı bir seçim olur. IObit iyi bir Driver güncelleyici/yükleyici değil. Ayrıca Windows 10 Driver'ları kendi yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Sildim artık kurtuldum şu meletten ve sistem düzeldi.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 26 Nisan 2020 #13 Silinen üye dedi: Sildim artık kurtuldum şu meletten ve sistem düzeldi. Genişletmek için tıkla... İlk aldığım sisteme bende Driver Booster kurmuştum sisteme en eski driverları bulup kurmuştu. Neyse sorunu çözdüğüne sevindim.
Silinen üye dedi: Sildim artık kurtuldum şu meletten ve sistem düzeldi. Genişletmek için tıkla... İlk aldığım sisteme bende Driver Booster kurmuştum sisteme en eski driverları bulup kurmuştu. Neyse sorunu çözdüğüne sevindim.