İnternet erişimi belirli uygulamalarda nasıl kapatılır?

Herhangi bir yazılım kullanmanıza gerek yok Windows zaten buna izin veriyor dilerseniz anlatabilirim.

Herhangi bir yazılım kullanmanıza gerek yok Windows zaten buna izin veriyor dilerseniz anlatabilirim.

Anlatirsaniz sevinirim.

Rica ederim denedikten sonra eğer olumlu sonuç alırsanız çözüm olarak işaretler misiniz?

Sanirim onerdiginiz uygulama Windows Defender ile calisiyor ve ben kullanmiyorum onu.

Anlatirsaniz sevinirim.

Sanirim onerdiginiz uygulama Windows Defender ile calisiyor ve ben kullanmiyorum onu.

Defender ile çalışmıyor Defender'ı da kontrol edebiliyosunuz firewall kontrolu yapabiliyosunuz yani Defender uygulaması değil kapsamlı bir uygulama ve kullanımı basit.

Anlatirsaniz sevinirim.

Windows 10 için anlatıyorum: Defender'a giriyorsun ardından güvenlik duvarı ve ağ koruması'na giriyorsun aşağıya kaydırıp gelişmiş ayarlar ardından sol menüden giden kurallar'a tıklıyorsun, sağ menüden yeni kural ekle'ye tıklıyorsun program'ı seçip devam ediyorsun sonrasında program yolunu giriyorsun devam ediyorsun ve önüne çıkan menüde bağlantıyı engelle'yi tikleyip devam ediyorsun isim veriyorsun ve işin bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı