Internet erisimi cok dalgali

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
25 Mbps Superonline fiber internet aliyoruz. Hiz testlerinde cogu zaman 20-25 arasi cikiyor. Şu an 15 civarlarinda. Ayrica Steam'den oyun indirirken indirme hizim aşırı dalgali.

1742407619426.png

Bir 25 ile indiriyor bir 6ya iniyor. Stabil degil. Ethernet ile bagliyim.
1742407934157.png

Son düzenleme:
25 Mbps Superonline fiber internet aliyoruz. Hiz testlerinde cogu zaman 20-25 arasi cikiyor. Şu an 15 civarlarinda. Ayrica Steam'den oyun indirirken indirme hizim aşırı dalgali.

Eki Görüntüle 2449442

Bir 25 ile indiriyor bir 6ya iniyor. Stabil degil. Ethernet ile bagliyim.

İki gündür bende de öyle, nedenini bilmiyorum ama her oyunda olmuyor. Başka bir oyun dene stabil yüksek indirir sende de büyük ihtimalle, bazı oyunları seninki gibi indiriyor bazılarını normal.

İki gündür bende de öyle, nedenini bilmiyorum ama her oyunda olmuyor. Başka bir oyun dene stabil yüksek indirir sende de büyük ihtimalle, bazı oyunları seninki gibi indiriyor bazılarını normal.
Steam uzerinden farkli oyun mu?

Şu an reset attim PC'ye sorun duzeldi gibi. Ama genelde bu sorun oluyor. Eger çözümü varsa onu ogrenmek icin konu açtım. Tekrar olursa denerim baska oyunda.

Şu an reset attim PC'ye sorun duzeldi gibi. Ama genelde bu sorun oluyor. Eger çözümü varsa onu ogrenmek icin konu açtım. Tekrar olursa denerim baska oyunda.

Reset atınca bir süreliğine düzeliyor, sonra geri düşüyor hocam. Başka oyunda dene, onun dışında çözüm yok diye biliyorum. Steam'in hatası.

Ama benim internette hiz testinde de dalgalanma var. Sadece Steam'de yok.

Reset atınca bir süreliğine düzeliyor, sonra geri düşüyor hocam. Başka oyunda dene, onun dışında çözüm yok diye biliyorum. Steam'in hatası.

Şu an duzgun iniyor. Ama Steam direk buga girdi sanirim. 100GB'den 12 GB indirdim. Şu anda %3 gozukuyor.

Indirme hizi 18e iniyor birden 25e firliyor. Sonra 20 civari takiliyor. Cok sinir bozucu.

@Einstein

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı