İnternet erişimi gecikiyor

WickedMonarch

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Turkcell Superonline modem kullanıyorum. İnternet hızım yetersiz olduğu için bugün bir üst pakete geçtim ve en fazla 2 saate internet gelecek. Yenisini kullanmaya başlayacaksınız dediler. Ardından 3 saat geçti internete erişim sağlayamadım. Müşteri hizmetlerini aradım oturduğunuz bölgede genel arıza var dendi. 10 gün içinde çözülecek dediler. Sizce doğru mudur? İptal etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansa da yaşanmış olabilir ki. Bir arayıp sorabilirsiniz kesinti nedenini. 2 senedir kesilmemesi de büyük şansmış Türkiye standartlarında.

Arkadaşlar Turkcell Superonline modem kullanıyorum. İnternet hızım yetersiz olduğu için bugün bir üst pakete geçtim ve en fazla 2 saate internet gelecek. Yenisini kullanmaya başlayacaksınız dediler. Ardından 3 saat geçti internete erişim sağlayamadım. Müşteri hizmetlerini aradım oturduğunuz bölgede genel arıza var dendi. 10 gün içinde çözülecek dediler. Sizce doğru mudur? İptal etmeli miyim?
Paketinizi kaç Mbps'den kaç Mbps'e yükselttiniz?

16'dan 50'ye alt yapım 65 destekliyormuş en fazla upload da 0.3 0.5 arasında falandı 8 olacak o da.
Modeminiz Vdsl desteklemiyor olabilir. Eğer destekliyorsa Mh'nin genel arıza deyip geçiştirdiği şey portunuzu aktarmamış olabilirler.

Modeminiz VDSL desteklemiyor olabilir. Eğer destekliyorsa Mh'nin genel arıza deyip geçiştirdiği şey portunuzu aktarmamış olabilirler.

Yok destekliyor dendi ve zaten geçmişiz 50'ye ama genel arıza diye 10 gün internet olmicakmış ne hikmetse 2 senedir kesintisiz olan internet bir anda ben değişince genel arıza oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı