S SH1MORTAL Centipat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 Modem çekmiyor, YouTube kasıyor. Sizin internetinizde sıkıntı var mı? Yoksa tadilat falan mı var acaba?
Modem çekmiyor, YouTube kasıyor. Sizin internetinizde sıkıntı var mı? Yoksa tadilat falan mı var acaba?
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #2 SH1MORTAL dedi: Modem çekmiyor, YouTube kasıyor. Sizin internetinizde sıkıntı var mı? Yoksa tadilat falan mı var acaba? Genişletmek için tıkla... Tek bende öyle sanıyordum. Önceden mutfakta 4 upload ile film falan indiriyordum şimdi mutfağa geçince Wi-Fi kopuyor. PC'de 3 upload geçmiyor.
SH1MORTAL dedi: Modem çekmiyor, YouTube kasıyor. Sizin internetinizde sıkıntı var mı? Yoksa tadilat falan mı var acaba? Genişletmek için tıkla... Tek bende öyle sanıyordum. Önceden mutfakta 4 upload ile film falan indiriyordum şimdi mutfağa geçince Wi-Fi kopuyor. PC'de 3 upload geçmiyor.