Internet Explorer 11 2022 yılında bize veda edecek

Peki W7 kullananlar nasıl Chrome veya başka bir tarayıcı indirecek veya nasıl tarayıcı kullanacak.

Hayır W7 veya 8.1 yeni kuracaklar nasıl tarayıcı kullanacak onu demek istedim çünkü onlarda Edge kurulu gelmiyor.

Kendi sitesinde W7 vb. işletim sistemi kullanabilir diyor? Kendi sitesinden indireceksin.

Bilgisayarı ilk kullandığım zamanlar çok işime yarıyordu ta ki Google denen bir tarayıcı olduğunu öğrenene kadar. O zamanlar 8-9 yaşlarında olduğum için bilmiyordum Google olduğunu.

Türkiye internet yavaşlığını derinden hissettiren tarayıcıydı. Akşam vakitlerinde insanlar interneti açıp Facebook'a girmeye başladığı zamanlarda Facebook'a girince sayfa 40 dakikada yüklenirdi. Google Chrome yükleyince Chrome ile 15 dakikada açılmaya başlamıştı.

Rest in peace...

Huzur için uyu Explorer!

Edge kullanmayı çok istiyorum ama reklamlardan nefret ediyorum. Sürekli bir şeyler çıkıyor. Engelleyici olsa keşke, Chrome kullanmayı bırakırdım.

Hocam Chrome eklentilerini Edge'e kurabiliyorsunuz ve Edge'in kendi eklenti mağazası var. Buradan Edge'in eklenti mağazasına ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…