C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 218 Çözümler 1 Yer İzmir 3 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, ne zaman Internet'e girsem 10-15 dakika sonra bu hatayı alıyorum. Otomatik kendini kapatıyor. Bunun için bir çözüm var mı?
Arkadaşlar, ne zaman Internet'e girsem 10-15 dakika sonra bu hatayı alıyorum. Otomatik kendini kapatıyor. Bunun için bir çözüm var mı?
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 3 Aralık 2020 #2 Hemen o tarayıcıdan kurtul. Chrome linki: Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com
Hemen o tarayıcıdan kurtul. Chrome linki: Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com
Enes_35 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Aralık 2020 #3 Bilgisayardan kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa Microsoft Edge tarayıcısını tavsiye ederim. Gayet stabil ve hızlıdır.
Bilgisayardan kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa Microsoft Edge tarayıcısını tavsiye ederim. Gayet stabil ve hızlıdır.
C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 218 Çözümler 1 Yer İzmir 18 Aralık 2020 #4 1.9 TDI dedi: Hemen o tarayıcıdan kurtul. Chrome linki: Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Chrome'ye geçtiğimden beri hiçbir problemle karşılaşmadım.
1.9 TDI dedi: Hemen o tarayıcıdan kurtul. Chrome linki: Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Chrome'ye geçtiğimden beri hiçbir problemle karşılaşmadım.