İnternet Explorer kullanan var mı?

JollySceptre

Kilopat
Bugün İnternet Explorer'a işim düştü ve birkaç site arattım. Gerçekten de söylenildiği kadar yavaşmış, yıl 2020 oldu artık hızlandırmışlardır diye düşünüyordum ama hala her zamanki gibi yavaş. Merak ediyorum, herhangi bir sebepten dolayı İnternet Explorer'ı kullanan var mı? Varsa neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankalar genelde kullanıyor diye duydum. Yavaş olmasının nedeni siteye girmeden önce virüs taraması yapması.

Kullanan çok. Windows'la geldiği için kullanıyorlar. Başka tarayıcıyı Google'a girince görüyorlar. Orada da Chrome'u mecburen kullanacaklarını sanıp onu kuruyorlar.

Çok çok nadirdir halen kullanan, forumda bir tane gördüğümü hatırlıyorum. Internet Explorer geliştirilmesi bildiğim kadarıyla son kullanıcı için durdurulmuş bir tarayıcı. Onun yerine EdgeHTML motorunu kullanan eski Edge tarayıcısı, ki o da yine uyumluluk sebeplerinden dolayı sen ben gibi kişilerin dışındaki kimseler tarafından kullanılıyordur.

Ben format attığımda Google yüklemek için kullanmıştım.

Explorer değil de yeni gelen Microsoft Edge'yi kullanan çok. Hem Chrome tabanlı.

Volkswagen yetkili servisinin yedek parça departmanında staj gördüm. Bilgisayarlarda Internet Explorer kullanılıyordu.

Ben Windows kurduğumda İnternet Explorer'i Opera indirmek için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…