necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Eski Internet Explorer gibi tarayıcıları indirmek mümkün mü, veya bu şekilde hala olan eski bir tarayıcı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024
Eski Internet Explorer gibi tarayıcıları indirmek mümkün mü, veya bu şekilde hala olan eski bir tarayıcı var mıdır?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.084 Makaleler 4 Çözümler 20 16 Kasım 2024 #2 Teknik olarak evet hala bir şekilde yükleyip kullanabiliyorsun, ama Microsoft'un kendisi bile kullanılmamasını öneriyor.
Teknik olarak evet hala bir şekilde yükleyip kullanabiliyorsun, ama Microsoft'un kendisi bile kullanılmamasını öneriyor.
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 necasetabi dedi: Eski Internet Explorer gibi tarayıcıları indirmek mümkün mü, veya bu şekilde hala olan eski bir tarayıcı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır indirebilirsin ama açılmaz.
necasetabi dedi: Eski Internet Explorer gibi tarayıcıları indirmek mümkün mü, veya bu şekilde hala olan eski bir tarayıcı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır indirebilirsin ama açılmaz.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 necasetabi dedi: Eski Internet Explorer gibi tarayıcıları indirmek mümkün mü, veya bu şekilde hala olan eski bir tarayıcı var mıdır? Genişletmek için tıkla... İndirilir ama sitelerin %95'ini falan açmaz büyük ihtimalle. "hala olan eski bir tarayıcı" derken ne dediğinizi anlamadım.
necasetabi dedi: Eski Internet Explorer gibi tarayıcıları indirmek mümkün mü, veya bu şekilde hala olan eski bir tarayıcı var mıdır? Genişletmek için tıkla... İndirilir ama sitelerin %95'ini falan açmaz büyük ihtimalle. "hala olan eski bir tarayıcı" derken ne dediğinizi anlamadım.
necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 Reend dedi: İndirilir ama sitelerin %95'ini falan açmaz büyük ihtimalle. "hala olan eski bir tarayıcı" derken ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer gibi ama hala devamlılığını sürdüren aktif olarak kullanılabilen eski bir tarayıcı.
Reend dedi: İndirilir ama sitelerin %95'ini falan açmaz büyük ihtimalle. "hala olan eski bir tarayıcı" derken ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer gibi ama hala devamlılığını sürdüren aktif olarak kullanılabilen eski bir tarayıcı.