Internet Explorer mı yoksa Edge mi daha iyi?

Internet Explorer'ın yerine Microsoft Edge geçti. Edge, Chromium altyapısını kullanıyor. Bu da Chrome ile aşağı yukarı aynı performansı gösteriyor demek. Yani Edge, Internet Explorer'dan her türlü daha güçlü.

Chrome'un topalladığı sistemlerde bile Edge adam akıllı çalışıyor. Chrome'dan bile hafif benim gördüğüm.
Hafiflikten kastınız RAM kullanımı vs. ise bu kısmen doğru ama ahım şahım bir fark yoktur arada.

Hafiflikten kastınız Ram kullanımı vs. ise bu kısmen doğru ama ahım şahım bir fark yoktur arada
Arkadaşın PC Chrome'u açtığımızda mavi ekran veriyordu Edge'de 2 3 tab de açsak akıcıydı yani.

Onun dışında ne tür bir fark istiyorsun ki hacım? WebGL ya da JS desteği neredeyse hepsinde var artık.

Tabii ki Edge. Şuan Internet Explorer'a giriyorum bazen bakıyorum ama, çok eskide kalmış. Çoğu site açılmıyor, açılsa bile arayüzü olmuyor. Microsoft, zamanında IE diğer tarayıcılara nazaran çok kötü ve tercih edilmediği için Edge'i çıkardı. Edge'in ilk sürümleri kendi tabanıydı ama sonra Chromium'a geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…