Internet Explorer neden Edge kadar sevilmedi?

500618

Decapat
Benim merak ettiğim bir şey var. Neden Internet Explorer sevilmedi ama yerine çıkan Edge neden sevildi? Neden Edge Internet Explorer'dan daha çok seviliyor?

Benim merak ettiğim bir şey var. Neden Internet Explorer sevilmedi ama yerine çıkan Edge neden sevildi? Neden Edge Internet Explorer'dan daha çok seviliyor?

Internet Explorer'i küçükken kullandığımı hatırlıyorum, 3D oyun oynamak içindi.
Internet Explorer neden daha geri de kaldı çünkü tasarımı ve hızı yeni nesil tarayıcılara göre kötü idi.

Biraz daha sempatik duruyor bir de logosu Explorer'e göre daha yenilikçi duruyor o yüzdendir ama ben nedense sevemedim.

Edge'in tabanı, Internet Explorer'dan çok daha hızlı. Chromium çünkü. Internet Explorer diğer tarayıcılara göre çok hantal kalıyordu. Ayrıca Internet Explorer'ın öyle sunduğu farklı güzel özellikleri yoktu ama Edge'in bir sürü kullanışlı özellikleri bulunuyor. Ayrıca tasarımsal açıdan IE çok karışık geliyor bana, Edge'in arayüzü çok daha rahat.

Tasarımı garipti ve kötü geldi, yavaştı. Bu nedenle kullanıcılar tarafından sevilmedi, karışık bir tarayıcıydı. Her şey çok karışıktı. Windows 8.1 kurduğum zaman zorunlu olarak yarım saat kullansam dahi dayanamadım bu tarayıcıya.

Firefox tahtını alana kadar en çok kullanılan İE idi zaten, sevilmedi yanlış olur.

O zamanlar güzelce kullanılıyordu bence. Benim bir sorunum yok.
Diğer siteler destek vermedi IE'ye. Bu IE'nin suçu değil.

Yoksa 3D oyunlar, flash oyunlar oynanırdı ve YouTube'da video güzel izlenirdi.

Ayrıca, şu sanal dünyada tek sevdiğim tarayıcı Microsoft Edge'nin eski sürümü. Ki çoğunun da budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…