D ddenizz Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 535 21 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar merhaba az önce bilgisayarı açtım ve internete gireyim dedim böyle bişeyler karşılaştım. Dün ve ondan önceki günler böyle bir sorun yoktu. Bilgisayara bir şey yüklemedim virüs olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba az önce bilgisayarı açtım ve internete gireyim dedim böyle bişeyler karşılaştım. Dün ve ondan önceki günler böyle bir sorun yoktu. Bilgisayara bir şey yüklemedim virüs olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Haziran 2014 #2 Uzantıları kaldırın. Sorun devam ederse Adwcleaner kullanın.
D ddenizz Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 535 21 Haziran 2014 #3 Bütün uzantıları kaldırdım ama olmadı choromeda da aynı sorun var. Sizin dediğinizi bir deneyim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Haziran 2014 #4 İmzamda bulunan sistem tarama 2 ile tarama yapın, tarama bitince save result yapın ve txt dosyasını upload edip paylaşın.
İmzamda bulunan sistem tarama 2 ile tarama yapın, tarama bitince save result yapın ve txt dosyasını upload edip paylaşın.