İnternet Geçerli IP Yapılandırmasına Sahip Değil

Sualp_07

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle iyi bayramlar. Sabah modemi açtığımda adsl ışığı yanıp sönüyordu bu sorundan kurtuldum. Simdi ise internet ışığı yaniyor ama internet yok. Sorunu gider yaptığımda ise şöyle bir sorunla karşılaştım" Ethernet geçerli bir IP Yapılandırmasına sahip değil " bunu nasıl çözerim ?

Statik IP' mi kullanıyorsunuz ? Kullanmıyor isen IP yapılandırmanın otomatik olduğuna emin ol. Ağ bağdaştırıcısını sıfırlamayı dene.

Statik IP kullandığımı nasıl öğrenirim? IP yapılandırmasının otamatik olduğundan eminim. Ağ bağdaştırıcısını daha önce sıfırladım.

IP yapılandırmayı açmak için arama çubuğuna hizmetler yazıp ip yardımcısını bulup otomatik yapmanız gerek.

Statik IP kullandığımı nasıl öğrenirim? IP yapılandırmasının otamatik olduğundan eminim. Ağ bağdaştırıcısını daha önce sıfırladım.
Modemi resetleyince ip'niz değişiyor mu ?

IP yapılandırmayı açmak için arama çubuğuna hizmetler yazıp ip yardımcısını bulup otomatik yapmanız gerek.
Modemi resetleyince ip'niz değişiyor mu ?
IP yapılandırmaya baktım otomatik. Modemi tekrar resetledim ama hala internet yok.

Modemi 2. reset ile birlikte internette geldi yardım eden herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…