İnternet geçmişi nasıl gizlenir?

laminalodal

Femtopat
Daha fazla  
İnternet geçmişimin kolay bulunmamasini istiyorum ne önerirsiniz?

İnternet geçmişi olarak neyi kast ediyorsunuz? Eğer modem geçmişini diyorsanız kullanıcılar buna erişemez. Sadece sağlayıcı görebilir, sağlayıcıdan talep ederseniz doküman halinde verebilirler belki. Onun dışında modem geçmişini kullanıcının elde etmesi mümkün değil diye biliyorum.

Gizli modda gezinerek ve iyi bir yazılım ile 3-5 katman silme yaparak.

ISS degistirmek mesela bu dokümanlarin kolay bulunmamasini saglar mi?

Gizli modda gezinerek ve iyi bir yazılım ile 3-5 katman silme yaparak.

Gelecektekiler için bunu yaparim ama ISS degistirerek bulunmasini zorlaştırabilir miyim şu an.

Farklı bir internet sağlayıcısına geçtiğinizde de durum aynıdır. Güvenlik amacı ile sizlerin kayıtlarını tutmak zorundalar. Yarın bir gün internet üzerinden hukuka aykırı bir suça karıştınız mesela, oradan anlaşılabiliyor. ISS değiştirmek hiçbir zaman çözüm olmadığı gibi, modem geçmişini elde etmek için sanırım genel müdürlüğe gidip dilekçeye imza vermeniz gerekiyor. Zaten kullanıcılar erişemiyor bu geçmişe, sağlayıcı görse ne olacak?

PC depolamada kayıtlı olanlar ISS değişse bile geri getirilebilir. ISS değişince gidecek diye bir olay yok. Biz burada gezinti geçmişinden bahsediyoruz.

PC depolamada kayıtlı olanlar ISS değişse bile geri getirilebilir. ISS değişince gidecek diye bir olay yok.

Zaten bunları elde etmek isteyen bir insan normal bir insan değildir, ajan falan olması lazım bu bilgileri bilip, senin ne yaptığını izlemek için.

Anladim ama asil demek istedigim şu an istedigimde verebiliyor ISS ama yeni ISS'te istedigimde veremez eski ISS'teki arama gecmisini degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…