faruktas Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyen 12 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar komşuma interneti vermiştim kullanması için. Biraz kıllandım diyelim, internetten girdiği siteleri görebilme şansım var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Arkadaşlar komşuma interneti vermiştim kullanması için. Biraz kıllandım diyelim, internetten girdiği siteleri görebilme şansım var mıdır?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Haziran 2020 #2 Evet, yapabilirsiniz fakat kisi fark ederse sizi dava edebilir ve bunun sonucunda hapise girebilirsiniz.
Evet, yapabilirsiniz fakat kisi fark ederse sizi dava edebilir ve bunun sonucunda hapise girebilirsiniz.
eckir Megapat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 609 Çözümler 9 12 Haziran 2020 #3 Hangi firmayı kullanıyorsanız internet sitesinden internet geçmişini görüntüleyebilirsiniz.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 12 Haziran 2020 #4 Modem kapatılmadı ise gidilen siteleri loglama özelliğine sahip genelde.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Haziran 2020 #5 Bildiğim kadarıyla görülebilmekte. Ancak reset atıldığında modeme, gidiyordu sanırım o geçmiş. efedesu dedi: Evet, yapabilirsiniz fakat kisi fark ederse sizi dava edebilir ve bunun sonucunda hapise girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnterneti paylaşanda, kullanan da suçlu. Herhangi birinin birbirini dava etmesi saçma olur.
Bildiğim kadarıyla görülebilmekte. Ancak reset atıldığında modeme, gidiyordu sanırım o geçmiş. efedesu dedi: Evet, yapabilirsiniz fakat kisi fark ederse sizi dava edebilir ve bunun sonucunda hapise girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnterneti paylaşanda, kullanan da suçlu. Herhangi birinin birbirini dava etmesi saçma olur.
faruktas Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyen 12 Haziran 2020 #6 eckir dedi: Hangi firmayı kullanıyorsanız internet sitesinden internet geçmişini görüntüleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
eckir dedi: Hangi firmayı kullanıyorsanız internet sitesinden internet geçmişini görüntüleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler