İnternet gerektiren programlar yükleme ekranında kalıyor

louter1221

Hectopat
Merhabalar, öncesinde Windows 10 Pro kullanmaktaydım ve her şey gayet normaldi. Aradan birkaç gün geçti ve garip garip sorunlar oluşmaya başladı. İnternet gerektiren programlar sapıtmaya başladı. Mesela Discord'un bilgisayarın açıldıktan sonra "checking for updates" ekranında yüklemede kalması gibi ve League of Legends istemcisinin zor açılması gibi. Bilgisayara temizden bir format attım. Tekrardan Discord ve League of Legends'ı indirdim. Her şey normaldi, hiçbir sıkıntı yoktu fakat aradan birkaç gün geçti ve yine aynı problemler oluşmaya başladı. Ağ için sorun gidericiyi çalıştırdığımda hep farklı hatalar veriyordu. DNS hatası ve donanım hatası gibi hataları bildirmişti. Fakat işin garip yani bazen de hata vermiyordu. Arkadaşım sorunun internet sağlayıcısından ya da modemden kaynaklı olabileceğini söyledi. Modeme reset at dedi ve ben de attım. Fakat sorun çözülmedi. Windows 10 Pro ile alakası olabileceğini söyledi ve bana Home yüklememi önerdi fakat bu çözümden emin olamadım. Bu sorunlar tam olarak neden kaynaklanıyor acaba? Bilgisi olan birisi yardımcı olur ise gerçekten çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı