İnternet gezinirken hızlı fakat indirme yaparken yavaş

chesterfieldblue

Centipat
Daha fazla  
Yeni topladığım bilgisayarda internet normalde iyi. Speedtest yaptığımda 2mb/s civarı çıkıyor. Kablosuz USB adaptör kullanıyorum. YouTube video falan izlerken iyi fakat indirme 20kb/s. nasıl düzeltebilirim?

Yeni topladığım bilgisayarda internet normalde iyi. Speedtest yaptığımda 2mb/s civarı çıkıyor. Kablosuz USB adaptör kullanıyorum. YouTube video falan izlerken iyi fakat indirme 20kb/s. nasıl düzeltebilirim?

İnternetin yüksekse USB adaptör tam çekmiyor olabilir. Kaç Mbps internetin?

Laptop en iyi indiren cihazınsa o zaman paketinizi değiştirmeniz/yükseltmeniz gerekebilir çünkü 2mb/s bile gereğinden yavaş.

1.Çözüm
Ağ sürücülerini guncellemeyi dene.

2.Çözüm
Ethernet kablosu ile bağlayıp indirme hızını kontrol et.
Sonra bana geri dönüş yapabilirsen yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…