İnternet gidince bilgisayar yavaşlıyor

knady

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma internet Wi-Fi USB'sinden gidiyor. Birkaç haftadır internet bilgisayardan kesiliyordu, ben de "sorunu gider" yapıyordum ve düzeliyordu. Fakat son günlerde çok sık kesilmeye başladı.

Bugün yine yaşandı ama bu sefer biraz farklıydı. Sorunu gider yapınca sorun bulunamadı diyordu. Uzun bir uğraşın ardından başardım fakat birkaç dakika sonra tekrar kesildi.

İnternet kesildiğinde bilgisayar da yavaşlıyor, mesela ayarlara giriş yapamıyorum; o çark simgesi ile donup kalıyor. Yeniden başlatma yapınca ona da cevap vermiyordu, öyle yeniden başlatmada kalıp kendini resetliyordu. Bilgisayarı ilk kez düzeltmeyi anca o şekilde yapabilmiştim. Dosyalara vs. çok rahat giriş yapabiliyorum. Bilgisayarım eski değil, 6 ay önce aldık, çok sağlam bir sistem ama sorun neden kaynaklı hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle adaptörü başka bir USB girişe takıp deneyin. Eğer sorun devam ederse farklı bir Wi-Fi adaptörü ile deneyin. Benim de bazen oluyor. Başka girişe takınca düzeliyor.
Bu arada işletim sisteminiz nedir?

Öncelikle adaptörü başka bir USB girişe takıp deneyin. Eğer sorun devam ederse farklı bir Wi-Fi adaptörü ile deneyin. Benim de bazen oluyor. Başka girişe takınca düzeliyor.
Bu arada işletim sisteminiz nedir?

Windows 10 Pro, belki Wi-Fi Dongle'ı kalitesiz olabilir. Yakın zamanda değiştireceğim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı