burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #1 Modem 24 Mbps download 2 Mbps upload verirken gidiyor. Belli aralıklarla geldiğinde uploadım 0.60 oluyor değerler bu şekilde . Dosya Ekleri ssssss.PNG 34,8 KB · Görüntüleme: 34
Modem 24 Mbps download 2 Mbps upload verirken gidiyor. Belli aralıklarla geldiğinde uploadım 0.60 oluyor değerler bu şekilde .
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.858 Çözümler 617 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #2 Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile.
Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile.
burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #3 eren28tr dedi: Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... hat zayıflaması tesisattanmı olur eminmiyiz ona göre yenileyeceğim eren28tr dedi: Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... modem kendi kendine gidiyor internet kopuyor sonra upload düşüyor bu arada iç tesisat derken interneti alıdğım direkten gelen kabloyumu demek istediniz ?
eren28tr dedi: Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... hat zayıflaması tesisattanmı olur eminmiyiz ona göre yenileyeceğim eren28tr dedi: Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... modem kendi kendine gidiyor internet kopuyor sonra upload düşüyor bu arada iç tesisat derken interneti alıdğım direkten gelen kabloyumu demek istediniz ?
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.858 Çözümler 617 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #4 Dediğim gibi hocam genelde iç tesisattan kaynaklı oluyor DSL ışığı gidiyor değil mi internet gidince.
Dediğim gibi hocam genelde iç tesisattan kaynaklı oluyor DSL ışığı gidiyor değil mi internet gidince.
burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #5 eren28tr dedi: Dediğim gibi hocam genelde iç tesisattan kaynaklı oluyor DSL ışığı gidiyor değil mi internet gidince. Genişletmek için tıkla... evet gidiyor sonra biraz bekliyorum geliyor
eren28tr dedi: Dediğim gibi hocam genelde iç tesisattan kaynaklı oluyor DSL ışığı gidiyor değil mi internet gidince. Genişletmek için tıkla... evet gidiyor sonra biraz bekliyorum geliyor
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.858 Çözümler 617 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #6 Dediğim gibi hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile.
burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #7 iç eren28tr dedi: Dediğim gibi hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... tesisat direkten gelen kablomu internetin geldiği kablo sadece
iç eren28tr dedi: Dediğim gibi hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... tesisat direkten gelen kablomu internetin geldiği kablo sadece
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.858 Çözümler 617 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #8 Evet hocam direkten modeme gelen DSL kablosu oluyor iç tesisat hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun bu arada.
Evet hocam direkten modeme gelen DSL kablosu oluyor iç tesisat hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun bu arada.
burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #9 eren28tr dedi: Evet hocam direkten modeme gelen DSL kablosu oluyor iç tesisat hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun bu arada. Genişletmek için tıkla... turknet gelen kabloya baktım boydan boya bir darbe felan birşeyde göremedim ama ezilme büzülme falan
eren28tr dedi: Evet hocam direkten modeme gelen DSL kablosu oluyor iç tesisat hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun bu arada. Genişletmek için tıkla... turknet gelen kabloya baktım boydan boya bir darbe felan birşeyde göremedim ama ezilme büzülme falan
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.858 Çözümler 617 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #10 Hocam hat değerlerine göre konuştum genelde iç tesisat kaynaklı oluyor ya da port arızalı oluyor ya da modemin bozuktur TurkNet'e arıza kaydı açtınmı.
Hocam hat değerlerine göre konuştum genelde iç tesisat kaynaklı oluyor ya da port arızalı oluyor ya da modemin bozuktur TurkNet'e arıza kaydı açtınmı.