burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #1 Modem 24 Mbps download 2 Mbps upload verirken gidiyor. Belli aralıklarla geldiğinde uploadım 0.60 oluyor değerler bu şekilde . Dosya Ekleri ssssss.PNG 34,8 KB · Görüntüleme: 34
Modem 24 Mbps download 2 Mbps upload verirken gidiyor. Belli aralıklarla geldiğinde uploadım 0.60 oluyor değerler bu şekilde .
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.265 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #2 Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile.
Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile.
burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #3 Einstein dedi: Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... hat zayıflaması tesisattanmı olur eminmiyiz ona göre yenileyeceğim Einstein dedi: Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... modem kendi kendine gidiyor internet kopuyor sonra upload düşüyor bu arada iç tesisat derken interneti alıdğım direkten gelen kabloyumu demek istediniz ?
Einstein dedi: Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... hat zayıflaması tesisattanmı olur eminmiyiz ona göre yenileyeceğim Einstein dedi: Modemi yeniden başlatınca ne oluyor iç tesisatını yenilemeyi dene. Hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... modem kendi kendine gidiyor internet kopuyor sonra upload düşüyor bu arada iç tesisat derken interneti alıdğım direkten gelen kabloyumu demek istediniz ?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.265 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #4 Dediğim gibi hocam genelde iç tesisattan kaynaklı oluyor DSL ışığı gidiyor değil mi internet gidince.
Dediğim gibi hocam genelde iç tesisattan kaynaklı oluyor DSL ışığı gidiyor değil mi internet gidince.
burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #5 Einstein dedi: Dediğim gibi hocam genelde iç tesisattan kaynaklı oluyor DSL ışığı gidiyor değil mi internet gidince. Genişletmek için tıkla... evet gidiyor sonra biraz bekliyorum geliyor
Einstein dedi: Dediğim gibi hocam genelde iç tesisattan kaynaklı oluyor DSL ışığı gidiyor değil mi internet gidince. Genişletmek için tıkla... evet gidiyor sonra biraz bekliyorum geliyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.265 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #6 Dediğim gibi hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile.
burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #7 iç Einstein dedi: Dediğim gibi hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... tesisat direkten gelen kablomu internetin geldiği kablo sadece
iç Einstein dedi: Dediğim gibi hocam hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile. Genişletmek için tıkla... tesisat direkten gelen kablomu internetin geldiği kablo sadece
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.265 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #8 Evet hocam direkten modeme gelen DSL kablosu oluyor iç tesisat hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun bu arada.
Evet hocam direkten modeme gelen DSL kablosu oluyor iç tesisat hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun bu arada.
burak2727 Zeptopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #9 Einstein dedi: Evet hocam direkten modeme gelen DSL kablosu oluyor iç tesisat hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun bu arada. Genişletmek için tıkla... turknet gelen kabloya baktım boydan boya bir darbe felan birşeyde göremedim ama ezilme büzülme falan
Einstein dedi: Evet hocam direkten modeme gelen DSL kablosu oluyor iç tesisat hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun bu arada. Genişletmek için tıkla... turknet gelen kabloya baktım boydan boya bir darbe felan birşeyde göremedim ama ezilme büzülme falan
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.265 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #10 Hocam hat değerlerine göre konuştum genelde iç tesisat kaynaklı oluyor ya da port arızalı oluyor ya da modemin bozuktur TurkNet'e arıza kaydı açtınmı.
Hocam hat değerlerine göre konuştum genelde iç tesisat kaynaklı oluyor ya da port arızalı oluyor ya da modemin bozuktur TurkNet'e arıza kaydı açtınmı.