İnternet gidip geliyor

LypherX

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11 kullanıyordum ve dün Windows 10'a geri geçtim fakat şimdi bilgisayarımı açtıgımda ilk yarım saat internet gidip geliyor veya aşırı yavaşlıyor. Normalde yoktu Windows 10'a geçince olmaya başladı. Nasıl düzeltirim bir fikri olan var mı?

driverlar eksik olabilir mi?

Wi-Fi kartını güncelleyip kontrol et sorunu

Zannetimiyorum ekran kartı driverini daha dün güncelledim.
ekran kartı değil bir program aracılığıyla veya marka model biliyorsan direkt olarak internet sitesinden wifi üzerinden bağlanmaya çalışıyorsan wifi driverlarını ethernet üzerinden bağlanmaya çalışıyorsanda ethernet driverlarını güncelle güncellemeden sonra buraya dönüşünü bekliyorum.

Sistem özelliklerini atar mısın? @Einstein hocam bu konu hakkında bayağı bilgili.

Anakart ASUS Prime H610M işlemci i3 12100F ekran kartı da RTX 2060 500GB SSD var bir de adını bilmiyorum ama.

ekran kartı değil bir program aracılığıyla veya marka model biliyorsan direkt olarak internet sitesinden wifi üzerinden bağlanmaya çalışıyorsan wifi driverlarını ethernet üzerinden bağlanmaya çalışıyorsanda ethernet driverlarını güncelle güncellemeden sonra buraya dönüşünü bekliyorum.
hemen yapıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı