ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #11 Yusuf Halil Sağaz dedi: eğer eminseniz durumu samsung müşteri hizmetlerine bildirin hocam,hiç çekinmeyin. Genişletmek için tıkla... Zaten arama yapmadan önce bi buraya da danışmak istedim. Yardım eden herkese teşekkür ederim. özgün deniz dedi: Telefonunuzdaki Ayarları açın. Şimdi aşağı kaydırın ve Genel Yönetim'e dokunun. Bu menünün altında, Sıfırla'ya dokunun. Ardından, Ağ Ayarlarını Sıfırla'ya dokunun. Sonraki ekranda AYARLARI SIFIRLA üzerine dokunun ve bir kez daha onaylayın. Sonra ağınızın şifresini girerek tekrar bağlanın. Sorun devam ediyor mu test edin Sorun devam ediyorsa wifi ağının şifresini ve mümkünse ismini değiştirin Eğer wifi ağınızın şifresini değiştirmeniz de etki etmiyorsa cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz Eğer çözüme böyle de ulaşamazsanız servise götürmek mutlak çözüm Genişletmek için tıkla... bir dakika deniyip sonucu yazacağım
Yusuf Halil Sağaz dedi: eğer eminseniz durumu samsung müşteri hizmetlerine bildirin hocam,hiç çekinmeyin. Genişletmek için tıkla... Zaten arama yapmadan önce bi buraya da danışmak istedim. Yardım eden herkese teşekkür ederim. özgün deniz dedi: Telefonunuzdaki Ayarları açın. Şimdi aşağı kaydırın ve Genel Yönetim'e dokunun. Bu menünün altında, Sıfırla'ya dokunun. Ardından, Ağ Ayarlarını Sıfırla'ya dokunun. Sonraki ekranda AYARLARI SIFIRLA üzerine dokunun ve bir kez daha onaylayın. Sonra ağınızın şifresini girerek tekrar bağlanın. Sorun devam ediyor mu test edin Sorun devam ediyorsa wifi ağının şifresini ve mümkünse ismini değiştirin Eğer wifi ağınızın şifresini değiştirmeniz de etki etmiyorsa cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz Eğer çözüme böyle de ulaşamazsanız servise götürmek mutlak çözüm Genişletmek için tıkla... bir dakika deniyip sonucu yazacağım
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 3 Şubat 2021 #12 ErdemH dedi: Zaten arama yapmadan önce bi buraya da danışmak istedim. Yardım eden herkese teşekkür ederim. bir dakika deniyip sonucu yazacağım Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptım yazıda tekrar okumadan bir şey yapmayın zaman kaybı olur.
ErdemH dedi: Zaten arama yapmadan önce bi buraya da danışmak istedim. Yardım eden herkese teşekkür ederim. bir dakika deniyip sonucu yazacağım Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptım yazıda tekrar okumadan bir şey yapmayın zaman kaybı olur.
ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #13 özgün deniz dedi: Güncelleme yaptım yazıda tekrar okumadan bir şey yapmayın zaman kaybı olur. Genişletmek için tıkla... dediğiniz işlemi yaptım ve internetim düzeldi teşekkür ederim sorun olursa tekrar yazarım
özgün deniz dedi: Güncelleme yaptım yazıda tekrar okumadan bir şey yapmayın zaman kaybı olur. Genişletmek için tıkla... dediğiniz işlemi yaptım ve internetim düzeldi teşekkür ederim sorun olursa tekrar yazarım