LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 28 Kasım 2021 #1 Türk Telekom internetim kapandı, dolayısıyla modem arayüzüne giremiyorum, fakat TurkNet kullanıcı adı ve şifrem hazır, nasıl modem kurulumu yapacağım?
Türk Telekom internetim kapandı, dolayısıyla modem arayüzüne giremiyorum, fakat TurkNet kullanıcı adı ve şifrem hazır, nasıl modem kurulumu yapacağım?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Kasım 2021 #2 LittleGuy dedi: Türk Telekom internetim kapandı, dolayısıyla modem arayüzüne giremiyorum, fakat TurkNet kullanıcı adı ve şifrem hazır, nasıl modem kurulumu yapacağım? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünü girebiliyor olmanız lazım. Abonelikle ilgisi yok. Modemi arkasındaki reset düğmesinden resetleyin ve marka model belirtin yardımcı olalım. Artı 0 Eksi
LittleGuy dedi: Türk Telekom internetim kapandı, dolayısıyla modem arayüzüne giremiyorum, fakat TurkNet kullanıcı adı ve şifrem hazır, nasıl modem kurulumu yapacağım? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünü girebiliyor olmanız lazım. Abonelikle ilgisi yok. Modemi arkasındaki reset düğmesinden resetleyin ve marka model belirtin yardımcı olalım.
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2021 #3 LittleGuy dedi: Türk Telekom internetim kapandı, dolayısıyla modem arayüzüne giremiyorum, fakat TurkNet kullanıcı adı ve şifrem hazır, nasıl modem kurulumu yapacağım? Genişletmek için tıkla... İnternetiniz olmasa dahi modem arayüzüne giriş yapabilmeniz lazım. Sadece o modeme bağlı olmanız gerekiyor. Wİ-Fİ ayarlarınız vs. de sıfırlandıysa eğer yani bağlanamıyorsanız Wİ-Fİ ile, Ethernet kablosu ile bağlanıp modem arayüzüne girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
LittleGuy dedi: Türk Telekom internetim kapandı, dolayısıyla modem arayüzüne giremiyorum, fakat TurkNet kullanıcı adı ve şifrem hazır, nasıl modem kurulumu yapacağım? Genişletmek için tıkla... İnternetiniz olmasa dahi modem arayüzüne giriş yapabilmeniz lazım. Sadece o modeme bağlı olmanız gerekiyor. Wİ-Fİ ayarlarınız vs. de sıfırlandıysa eğer yani bağlanamıyorsanız Wİ-Fİ ile, Ethernet kablosu ile bağlanıp modem arayüzüne girebilirsiniz.
KS KS LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 28 Kasım 2021 #4 Sanırım modem kurulumunu yaptım, fakat türknet hizmetini başlatmadı. Önceden ADSL2'idi. Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Kasım 2021 #5 LittleGuy dedi: Sanırım modem kurulumunu yaptım, fakat TurkNet hizmetini başlatmadı. Eki Görüntüle 1228140 Önceden ADSL2'idi. Genişletmek için tıkla... Modemin üzerindeki internet ışığı yeşil yanıyorsa yapmışsındır. Artı 0 Eksi
LittleGuy dedi: Sanırım modem kurulumunu yaptım, fakat TurkNet hizmetini başlatmadı. Eki Görüntüle 1228140 Önceden ADSL2'idi. Genişletmek için tıkla... Modemin üzerindeki internet ışığı yeşil yanıyorsa yapmışsındır.