arasove Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 794 Çözümler 7 9 Ocak 2023 #11 tthemis1 dedi: Bazen gerekebiliyor ,kendim bugün bir kaç defa resetledim o yüzden biliyorum Genişletmek için tıkla... Peki tamam. Ayrıca çoğaltıcı aygıttan girdiğim için bağlanamadığımı düşünüyorum. Bu aygıtı nasıl tanımlamam lazım bilgisayara?
tthemis1 dedi: Bazen gerekebiliyor ,kendim bugün bir kaç defa resetledim o yüzden biliyorum Genişletmek için tıkla... Peki tamam. Ayrıca çoğaltıcı aygıttan girdiğim için bağlanamadığımı düşünüyorum. Bu aygıtı nasıl tanımlamam lazım bilgisayara?
tthemis1 Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #12 arasove dedi: Peki tamam. Ayrıca çoğaltıcı aygıttan girdiğim için bağlanamadığımı düşünüyorum. Bu aygıtı nasıl tanımlamam lazım bilgisayara? Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcılar hakkında pek bilgin yok ben de bu sabah başka modemi router olarak kullanmaya çalıştım bi oldu bi olmadı baya sıkıntılı oldu en sonda vazgeçtim bıraktım.
arasove dedi: Peki tamam. Ayrıca çoğaltıcı aygıttan girdiğim için bağlanamadığımı düşünüyorum. Bu aygıtı nasıl tanımlamam lazım bilgisayara? Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcılar hakkında pek bilgin yok ben de bu sabah başka modemi router olarak kullanmaya çalıştım bi oldu bi olmadı baya sıkıntılı oldu en sonda vazgeçtim bıraktım.