Reunand Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #1 Şimdi benim PC'ye Realtek Wireless LAN adaptör takılı ve 108,0 MB/sn diyor ve Google'a giriyorum, bir şey aratmaya çalışıyorum aramıyor. Veya Valorant'ı güncellemeye çalışıyorum, saniyede 200-300KB iniyor. Sıkıntısı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2022
Şimdi benim PC'ye Realtek Wireless LAN adaptör takılı ve 108,0 MB/sn diyor ve Google'a giriyorum, bir şey aratmaya çalışıyorum aramıyor. Veya Valorant'ı güncellemeye çalışıyorum, saniyede 200-300KB iniyor. Sıkıntısı nedir?
P Primaparticip Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #2 108 MB olan download değeridir. İndirmelerde önemli olan upload dır.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 31 Aralık 2022 #3 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Girip test yapıp çıkan hız değerlerinizi atar mısınız?
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Girip test yapıp çıkan hız değerlerinizi atar mısınız?
Reunand Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #4 Tamam peki o zaman sıkıntısı ne bilgisayarın valorantı güncelleyemiyorum veya googleda arama yapamıyorum Primaparticip dedi: 108 MB olan download değeridir. İndirmelerde önemli olan upload dır. Eki Görüntüle 1619249 Genişletmek için tıkla... babypluto dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Girip test yapıp çıkan hız değerlerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamam bir dakika İnternet o kadar kötüki pc de daha siteyi bile açamıyorum babypluto dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Girip test yapıp çıkan hız değerlerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 31 Aralık 2022
Tamam peki o zaman sıkıntısı ne bilgisayarın valorantı güncelleyemiyorum veya googleda arama yapamıyorum Primaparticip dedi: 108 MB olan download değeridir. İndirmelerde önemli olan upload dır. Eki Görüntüle 1619249 Genişletmek için tıkla... babypluto dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Girip test yapıp çıkan hız değerlerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamam bir dakika İnternet o kadar kötüki pc de daha siteyi bile açamıyorum babypluto dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Girip test yapıp çıkan hız değerlerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
P Primaparticip Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 İnternet sağlayıcınız ile görüşün.