İnternet Google dışında çalışmıyor

Necra

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma internet geliyor hatta YouTube'dan videoda izliyebiliyorum ama Valorant güncellenmiyor Discord açılmıyor dün bakımdan geldi bilgisayar ondan önce sorunu yoktu.

Kablolu kablosuz iki türlü de denediniz mi.

Kablolu kablosuz iki türlü de denediniz mi?

Önceden böyle bir sorun yoktu telefonda gayet düzgün bir şekilde çalışıyor Riot istemcisinde internet bağlantısı yok diyor Google'da sorunsuz internet var ama bazı uygulamalarda internet yok.

Sorun giderici yaptınız mı? Yaptıysanız ne diyor?

1. Komut isteminde, aşağıdaki komutları listelenen sırayla çalıştırın ve ardından bağlantı sorununun çözülüp çözülmediğine bakın:
    • netsh winsock reset yazın veEnter tuşuna basın .
    • netsh int ip reset yazın ve Enter'ı seçin.
    • ipconfig /release yazın ve Enter'ı seçin.
    • ipconfig /renew yazın ve Enter'ı seçin.
    • ipconfig /flushdns yazın ve Enter'ı seçin.

Bunları deneyebilir misiniz?

Değişen bir şey olmadı.

Merhaba. Benzer durum benim de başıma gelmişti, Sorununuz internet ayarlarıyla direk ilgilidir, internet ayarları bir şekliyle (muhtemelen virüslerle) bozulmuştur, bu nedenle internet ayarlarından resetleme (ayarların sıfırlanması) işlemini yaptığınızda sorununuz mutlaka çözülecektir. İşletim sistemiyle çok iyi koruma sağlayan bir anti-virüs programını sürekli kullanmaya çalışın, bu istenmeyen durum spamlar veya istenmeyen virüslerle meydana geliyor. Bilgisayar bakımıyla bu olayın bir ilgisi bulunmuyor, yeterince sağlıklı korunamayan veya dış tehditlere açık işletim sistemlerinin karşı karşıya kaldığı bir durumdur. Kolay gelsin.

Tam tarama yaptım ve trojan buldu onu kaldırdıktan sonra düzelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…