İnternet gün içerisinde çok fazla kesiliyor

Eski bir TT kullanıcısı olarak sana verebileceğim tek tavsiye acilen Türk Telekom'u bırakman. Kullandığım süre boyunca o kadar çok sorun yaşadım ki, gün içinde sürekli kesintiler, günlerce gelmeyen internet. Eve kaç kez teknik servis geldi saymayı bırakmıştım artık. Saha dolabından port değişimleri, bina içi çekilen yeni kablolar, yetmedi bir de en son geldiğinde camdan aşağı binanın dışından ankastre kutusuna kablo çekti servis. Hiç biri sorunları tamamen çözmedi. Bu arızalar da öyle altyapı olmayan, uzak yerlerde değil, İstanbul'un göbeğinde oluyordu. En sonunda taahhüt bitmesine 2 ay kala Superonline fibere geçtim 100 mbps sorunsuz kullanıyorum. Hatta geçen aylarda Superonline, fiber kullanıcılarının hızını bir ay süreyle 1000 mbps'ye çıkarttı bir de üstüne taahhüt yeniledim ve ilk 2 ay yine 1000 mbps hız verdiler. Yaşadığım Türk telekom rezilliğinden sonra Superonline ilaç gibi geldi özet olarak.

peki turknetimi tercih edersiniz superonline mi

Öncelikle herhangi birinin fiber altyapısı varsa onu tercih etmenizi öneririm. Eğer fiber yoksa, Turknet'i VDSL 50mbps olarak kullanan arkadaşlarım var ve şu ana kadar pek bir sorun yaşamadılar. Superonline VDSL ile ilgili net bir şey söyleyemem hiç kullanmadım. Bir de şöyle bir şey de var, Superonline paketleri taahhütlü paketler ve fiyat artışı olmuyor. Ama Turknet taahhütsüz olduğu için fiyat artmayacak diye bir garantisi yok. Eğer yıllık taahhüt yapayım 1 yıl boyunca aynı fiyat kalsın derseniz de 12 aylık fiyatı peşin alıyor. Tabi bu peşin ödeme kredi kartıyla yapılıp, bankanın sunduğu kadar taksite de bölünebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…