İnternet gün içinde gidiyor

JellyRick

Decapat
Daha fazla  
İnternet gün içinde gidiyor ama modemi kapatıp tekrar açtığımda hemen geliyor. 2 modemde de denedim ikisinde de aynı şeyi yaşadım. Sorun ne olabilir?

Hat ve kablolarda sıkıntı olabilir sorun devam ederse müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturun.

İnternet gün içinde gidiyor ama modemi kapatıp tekrar açtığımda hemen geliyor. 2 modemde de denedim ikisinde de aynı şeyi yaşadım. Sorun ne olabilir?

Bende de oluyor 2-3 gündür internet gidiyor. Kendi kendine geri geliyor bir de 80 Mbps vermesi gerekirken 15 veriyor arada 80 internet Millenicom.

Bende de internet çok yavaşladı. Google bile acamiycak duruma geldi. İnternet TurkNet
Genel bir soru mu yoksa belli kişilerde mi oluyor?

Benim de 3 - 4 gündür Türksat Kablonet'te kopmalarım oluyor normalde 90 - 95 Mbps hız alırken ara ara 1 Mbps'nin de altına düşüyor. Türksat'ın sitesinde ne zaman baksam elektrik kesintisi kaynaklı arıza vardır yazıyor.

Çoğu internet operatörü Türk Telekom altyapısını kullandığı için olabilir ama bildiğim kadarıyla TurkNet kendi altyapisinida kullanıyor Netspeed kullanıcısıyım kopma yaşamadım ancak yavaşlama var ve Türk Telekom kaynaklı olduğu söyleniyor ben bu sorunu 75Mbps paketi 50Mbps indirince çözdüm ve hat değerleri normale dönünce kopma kesilince geri 75 yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…