İnternet güvenliği için görseldeki eklentiler yeterli mi?

bigcherry

Picopat
Mail gibi hesaplarımın çalınmaması ve zararlı reklamlardan korunmak için aşağıdaki eklentiler yeterli mi? İnternette güvenli olmam için eklenti önerileriniz var mı?

Kesinlikle değil Mail hesabını korumak için sitelere kayıt olurken Mail hesabının şifresini girme her site için şifreleri olabildiğince farklı tut sitelerin orjinal olup olmadığını hep kontrol et rat yememek KasperSky kullan pcde bunlarıda yaparsan çok daha düşük çalınması.

Ve 2 aşamalı doğrulama ekle.

Bilgisayarda Windows Defender + Malwarebytes var, maillerde kurtarma e-postası, 2 aşamalı doğrulama, telefon numarası vb. her şey ekli. Rat yemem fakat linkler ile çerezlerimin çalınmasından korkuyorum.

Mümkünse sitelerin çerezlerini ve izinlerini reddet. Daha önce bazı forumlar, kullanıcıların diğer platformlardaki hesaplarını ele geçirmişti.

Başka eklenti eklemeli miyim peki?

Ayrıca maille kayıt olduğum uygulamaları ve cihazları da her gün kontrol ediyorum.

Bilgisayarda Windows Defender + Malwarebytes var, maillerde kurtarma e-postası, 2 aşamalı doğrulama, telefon numarası vb. her şey ekli. RAT yemem fakat linkler ile çerezlerimin çalınmasından korkuyorum.

Eklenti sadece siteye girmeni falan önler şüpheli site diye. Windows Defender ve Malwarebytes yerine Kaspersky kullanın Anti-Virüs olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…