mami35 Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #1 Modemin hattı nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2018
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Ağustos 2018 #2 Değerler iyi. Alabileceğiniz hızı alıyorsunuz. Bundan fazlası Ping sorunu ve kopma yaşatır. Zaten ADSL kullandığınız için 16 MBPS’den fazlasını alamıyorsunuz.
Değerler iyi. Alabileceğiniz hızı alıyorsunuz. Bundan fazlası Ping sorunu ve kopma yaşatır. Zaten ADSL kullandığınız için 16 MBPS’den fazlasını alamıyorsunuz.
F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 24 Ağustos 2018 #3 Adsl olarak maksimum hızı alıyorsunuz muhtemelen bağlı olduğunuz saha dolabından vdsl de alabilirsiniz.
Adsl olarak maksimum hızı alıyorsunuz muhtemelen bağlı olduğunuz saha dolabından vdsl de alabilirsiniz.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Ağustos 2018 #4 fast motion dedi: Adsl olarak maksimum hızı alıyorsunuz muhtemelen bağlı olduğunuz saha dolabından vdsl de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet VDSL alma ihtimali var. 22 veya 24 MBPS VDSL alabilir. Servis sağlayıcısı ile görüşmesi lazım.
fast motion dedi: Adsl olarak maksimum hızı alıyorsunuz muhtemelen bağlı olduğunuz saha dolabından vdsl de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet VDSL alma ihtimali var. 22 veya 24 MBPS VDSL alabilir. Servis sağlayıcısı ile görüşmesi lazım.
F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 24 Ağustos 2018 #5 Melih ALBAYRAK dedi: Evet VDSL alma ihtimali var. 22 veya 24 MBPS VDSL alabilir. Servis sağlayıcısı ile görüşmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Daha fazlada alabilir vdsl port tanımlandığında çıkan hat değeri ile tam görebiliriz vdsl alabileceği hızı.
Melih ALBAYRAK dedi: Evet VDSL alma ihtimali var. 22 veya 24 MBPS VDSL alabilir. Servis sağlayıcısı ile görüşmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Daha fazlada alabilir vdsl port tanımlandığında çıkan hat değeri ile tam görebiliriz vdsl alabileceği hızı.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Ağustos 2018 #6 fast motion dedi: Daha fazlada alabilir vdsl port tanımlandığında çıkan hat değeri ile tam görebiliriz vdsl alabileceği hızı. Genişletmek için tıkla... Yani ben şuan gözüken hat değeri üzerinden 22 24 dedim. Elbette değişiklik olacaktır.
fast motion dedi: Daha fazlada alabilir vdsl port tanımlandığında çıkan hat değeri ile tam görebiliriz vdsl alabileceği hızı. Genişletmek için tıkla... Yani ben şuan gözüken hat değeri üzerinden 22 24 dedim. Elbette değişiklik olacaktır.