İnternet hattı standart hızında çalışmıyor

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce Millenicom'a geçiş yaptık ve maksimum 50 Mbps hız karşıladığını söyledi ve anlaştık, son 1 haftadır hız olarak aynı göstersede gözle görülür biçimde bir yavaşlık var örnek olarak oyunlarda bağlantı sorunu yaşaması ve bağlanmaması veya hiçbir şey izlenmemesi sayfaların 10 15 saniyede yüklenmesi gibi durumlar.
Sorun nedir nasıl anlayabilirim?

Screenshot_1.jpg

Millenicom ve Netspeed sunucuları son 4-5 gündür saldırı altında, yaşadığnız sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Ben Netpeed kullanıyorum ve dün sabaha kadar internet berbat haldeydi, şu an benim için düzgün ama hala sorun yaşayanlar var.

Hocam altyapı normalde nasıl veya hep böyle mi bilmiyorum ama upload hızını 8mbps sabitlet istersen margin değerin okunmuyor ve Max hızın üstünde açmışlar sorunu direk çözer mi bilemem ama normal bir değer değil.

Hocam altyapı normalde nasıl veya hep böyle mi bilmiyorum ama upload hızını 8Mbps sabitlet istersen margin değerin okunmuyor ve Max hızın üstünde açmışlar sorunu direk çözer mi bilemem ama normal bir değer değil.

Hocam zaten sürekli düşürüyoruz, Türk Telekom'da iken bu değer çok 16 hıza düşürelim diye teklif ediyorlardı, hattım yarım kilometre ötedeki şebekeden geliyor kazı yapmıyorlar.

Kablolar sağlam mı herhangi kopma zayıflık falan yoksa sizi aşar hocam arayıp ekibin kontrol etmesini istersiniz. Bende bir defa böyle saçma değerler olduğunda ek yerini söküp yeni DSL kablosu bantlamıştım. Bazı modemlerde kabloların ters çevrilmesi de fayda ediyor. Kontrol edin oradan değilse yapacak bir şey yok hocam arayın ilgilensinler.

Kablolar sağlam mı herhangi kopma zayıflık falan yoksa sizi aşar hocam arayıp ekibin kontrol etmesini istersiniz. Bende bir defa böyle saçma değerler olduğunda ek yerini söküp yeni DSL kablosu bantlamıştım. Bazı modemlerde kabloların ters çevrilmesi de fayda ediyor. Kontrol edin oradan değilse yapacak bir şey yok hocam arayın ilgilensinler.

Aradıktan sonra keşke modemi yenilemekten başka bir şey yapsalar, teşekkürler ilgilendiğiniz için hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı