Bende de aynı dert var. Türksat UyduNet Kablonet adı her neyse, her gece 04:10'da kesiliyor, 2dk sonra geliyor. Artık takıntı oldu, saati kolluyorum oyunda mağdur olmamak için, bekledim az önce yine koptu geri geldi. İl Kocaeli. Bazen bağlantı yeniden geldiğinde 5GHz kapanmış oluyor, yalnız 2.4GHz çalışıyor. TV 5GHz'ye bağlı olduğu için çalışmıyor, bir de ben modemi kapat-aç yapıp 5GHz'yi aktifleştirmeye çalışıyorum, bazen 3-4 kere yapmama rağmen aktifleşmiyor, alttaki restart butonunu kalemle 10sn basılı tutuyorum, genelde o zaman geliyor. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp çözüm isteyeceğim. Bahsettiğiniz gibi panodan falan halledebilirler umarım.
Arkadaşlar Türksat'ı arayıp sorunumu anlattım, sonrasında teknik servisle 3 görüşme yaptım. Servis, merkezden bilgi aldı bana dönüş yaptı, merkez "04:10'un güncelleme saati olduğunun ve yapacak bir şeyin olmadığının" tarafıma iletilmesini söylemiş. Restart sonrası 5GHz'nin bazen aktifleşememesi için de; modem kiralık olmadığı için (onlardan satın almama rağmen) yapabilecekleri bir şey yokmuş, daha güncel bir modem satın alın denildi. (modemim Netmaster Infinity 401) sonuç olarak seve seve bu sıkıntıyı yaşamaya devam edecekmişim
pek tatmin edici gelmedi bu karşılık.