R relax58 Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 95 4 Şubat 2021 #1 İnternet hız değerleri nasıl iyi mi kötü mü? Ve 17 Mbps'den daha fazla hız alabilir miyim? Ve VDSL'e geçebilir miyim? Dosya Ekleri Adsız.png 1,1 MB · Görüntüleme: 82
İnternet hız değerleri nasıl iyi mi kötü mü? Ve 17 Mbps'den daha fazla hız alabilir miyim? Ve VDSL'e geçebilir miyim?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Şubat 2021 #2 relax58 dedi: İnternet hız değerleri nasıl iyimi kötü mü? Genişletmek için tıkla... Kötü. relax58 dedi: Ve 17 Mbps'den daha fazla hız alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, alamazsınız. relax58 dedi: Ve VDSL'e geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, şu anda altyapınız ADSL2+ olarak görünüyor.
relax58 dedi: İnternet hız değerleri nasıl iyimi kötü mü? Genişletmek için tıkla... Kötü. relax58 dedi: Ve 17 Mbps'den daha fazla hız alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, alamazsınız. relax58 dedi: Ve VDSL'e geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, şu anda altyapınız ADSL2+ olarak görünüyor.
GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 4 Şubat 2021 #3 Ne yap ne et VDSL'e geç. Ben 50Mpbs internetin keyfini yaşıyorum. Mükemmel.
SorryImsoBussy Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 112 4 Şubat 2021 #4 relax58 dedi: İnternet hız değerleri nasıl iyi mi kötü mü? Ve 17 Mbps'den daha fazla hız alabilir miyim? Ve VDSL'e geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Altyapını kontrol et. Mak. hızın nedir yaz buradan. GNU Plus dedi: Ne yap ne et VDSL'e geç. Ben 50Mpbs internetin keyfini yaşıyorum. Mükemmel. Genişletmek için tıkla... VDSL olupta 50 kullanıyorsan yazık kafana. git 100 e yükselt. Tron Çağı meymiş bi gör brom.
relax58 dedi: İnternet hız değerleri nasıl iyi mi kötü mü? Ve 17 Mbps'den daha fazla hız alabilir miyim? Ve VDSL'e geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Altyapını kontrol et. Mak. hızın nedir yaz buradan. GNU Plus dedi: Ne yap ne et VDSL'e geç. Ben 50Mpbs internetin keyfini yaşıyorum. Mükemmel. Genişletmek için tıkla... VDSL olupta 50 kullanıyorsan yazık kafana. git 100 e yükselt. Tron Çağı meymiş bi gör brom.
GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 4 Şubat 2021 #5 SorryImsoBussy dedi: VDSL olupta 50 kullanıyorsan yazık kafana. git 100 e yükselt. Tron Çağı meymiş bi gör brom. Genişletmek için tıkla... Bu işin fiyat kısmı var tabii Eğer ödeyeceksen neden olmasın?
SorryImsoBussy dedi: VDSL olupta 50 kullanıyorsan yazık kafana. git 100 e yükselt. Tron Çağı meymiş bi gör brom. Genişletmek için tıkla... Bu işin fiyat kısmı var tabii Eğer ödeyeceksen neden olmasın?
SorryImsoBussy Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 112 4 Şubat 2021 #6 GNU Plus dedi: Bu işin fiyat kısmı var tabii Eğer ödeyeceksen neden olmasın? Genişletmek için tıkla... İlk ayın bedava, 109.90 TL aylık 100 Mbps krallar gibi internet. İlgilenirsen mesaj atarsın. Teşekkürler
GNU Plus dedi: Bu işin fiyat kısmı var tabii Eğer ödeyeceksen neden olmasın? Genişletmek için tıkla... İlk ayın bedava, 109.90 TL aylık 100 Mbps krallar gibi internet. İlgilenirsen mesaj atarsın. Teşekkürler