leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 24 Ocak 2021 #21 werutaasu dedi: Türk Telekom mu? Bahsettiğim internet sağlayıcısı Türk Telekom. Eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Evet TTNET kullanıyorum ben de. Bu arada ben İzmir'de yaşıyorum, sen?
werutaasu dedi: Türk Telekom mu? Bahsettiğim internet sağlayıcısı Türk Telekom. Eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Evet TTNET kullanıyorum ben de. Bu arada ben İzmir'de yaşıyorum, sen?
werutaasu Femtopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #22 leanbeefpatty dedi: Evet TTNET kullanıyorum ben de. Bu arada ben İzmir'de yaşıyorum, sen? Genişletmek için tıkla... Bende İzmir'de yaşıyorum, düzeldi benim bu arada.
leanbeefpatty dedi: Evet TTNET kullanıyorum ben de. Bu arada ben İzmir'de yaşıyorum, sen? Genişletmek için tıkla... Bende İzmir'de yaşıyorum, düzeldi benim bu arada.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 25 Ocak 2021 #23 werutaasu dedi: Bende İzmir'de yaşıyorum, düzeldi benim bu arada. Genişletmek için tıkla... Ben de tam şu an düzeldi demeye gelmiştim . Aynı semtte oturuyoruz büyük ihtimal.
werutaasu dedi: Bende İzmir'de yaşıyorum, düzeldi benim bu arada. Genişletmek için tıkla... Ben de tam şu an düzeldi demeye gelmiştim . Aynı semtte oturuyoruz büyük ihtimal.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 13 25 Ocak 2021 #24 Benim hız değerlerim şimdi düzeldi.