ANYKUN Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 42 10 Şubat 2022 #51 eseyc dedi: Hocam driverdan yapar mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı pingi ADSL ile alıyordum.
eseyc dedi: Hocam driverdan yapar mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı pingi ADSL ile alıyordum.
eseyc Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #52 The Ruh hastasi dedi: Yok hocam. Wi-fi güçlendirici alın gayet iyi olur bence değerler. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bakarım bir ara. Şuan sıkıntım yok çok. ANYKUN dedi: Hocam upload hızınız down hızınızdan fazla. Pingde garip bir şekilde fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam dün ikinci veya üçüncü defa o şekilde sonuç aldım, normalde down 60-70 arası. (Wi-Fi ile bağlanıyorum ve başka bağlanan kişilerde var.)
The Ruh hastasi dedi: Yok hocam. Wi-fi güçlendirici alın gayet iyi olur bence değerler. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bakarım bir ara. Şuan sıkıntım yok çok. ANYKUN dedi: Hocam upload hızınız down hızınızdan fazla. Pingde garip bir şekilde fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam dün ikinci veya üçüncü defa o şekilde sonuç aldım, normalde down 60-70 arası. (Wi-Fi ile bağlanıyorum ve başka bağlanan kişilerde var.)
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #53 Çağrı SANSAR dedi: Siz halis mulis fiber kullanıyorsunuz. ADSL fiber olmaz. Ping de iyiymiş, ben bakır altyapıdan hizmet alıyorum. Tam bir fiyasko. Genişletmek için tıkla... ADSL fiber nereden aklıma geldi de yazdım bilmiyorum hocam. Evet halis mulis fiber kullanıyorum.
Çağrı SANSAR dedi: Siz halis mulis fiber kullanıyorsunuz. ADSL fiber olmaz. Ping de iyiymiş, ben bakır altyapıdan hizmet alıyorum. Tam bir fiyasko. Genişletmek için tıkla... ADSL fiber nereden aklıma geldi de yazdım bilmiyorum hocam. Evet halis mulis fiber kullanıyorum.
berkyy21 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #54 70/6 alıyorum TurkNet ile. Valorant 6 ms.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.449 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 10 Şubat 2022 #55 Bu şekilde. Türk Telekom. Memnunum. Bölgemde en iyi hizmeti Türk Telekom veriyor.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2022 #56 Vavien. dedi: Bu şekilde. Türk Telekom. Memnunum. Bölgemde en iyi hizmeti Türk Telekom veriyor. Eki Görüntüle 1301623 Genişletmek için tıkla... Hocam kaç TL veriyorsunuz? Bende Türk Telekom 3-4 ms 35/6 değerler. Ve 95 TL.
Vavien. dedi: Bu şekilde. Türk Telekom. Memnunum. Bölgemde en iyi hizmeti Türk Telekom veriyor. Eki Görüntüle 1301623 Genişletmek için tıkla... Hocam kaç TL veriyorsunuz? Bende Türk Telekom 3-4 ms 35/6 değerler. Ve 95 TL.
ŞehinşahHasansabbah Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 580 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2023 #57 Bu şekilde.Türk Telekom.Hiç memnun değilim
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.512 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #58 Gelin netspeeda hem az fatura ödeyin hem verimli internet alın. Arkadaş kodu ilede her ay extra indirim alın.
Gelin netspeeda hem az fatura ödeyin hem verimli internet alın. Arkadaş kodu ilede her ay extra indirim alın.