İnternet hız düşüşü

mahonun köyü

Femtopat
Merhaba arkadaşlar internet hızım 10Mbps upload 0.30 falan ama oyunlarda fazla ping veya lag alıyoruz. Siz de bana kablo ile bağlan dediniz ama modem salonda ben de odamda kalıyorum çünkü ona uyan priz yok. Odamda nasıl yapacağım kablolu bağlantı.

Ping upload'a veya Mbps'ye pek bakmaz, altyapı, yoğunluk ve internete bağlanma şekliniz (kablolu, kablosuz) etkendir.

Son düzenleme:

Ben 5MT telefon kablosu 5M 2'li priz ve 1M 6'lı priz le çok güzel bir şekil vermiştim deneyebilirsin.
Ping Upload'a veya Mbps'ye bakmaz, altyapı ve yooğunluk etkendir.

Ben kablosuz bağlandığımda daha çok ping oluyor bence kesinlikle kablo ile bağlanmak gerekli internet kötü olsa bile bayağı etkiliyor olumlu yönde.

Ping Upload'a veya Mbps'ye bakmaz, altyapı, yoğunluk ve internete bağlanma şekliniz (kablolu, kablosuz) etkendir.

Dostum 0.30 uploada biraz etkiliyor. 0.60 upload alan arkadaşımın pingi LoL'de 17 iken. Şu an 5 Mbps upload hızına sahip aynı ISS 13 pingi var. Birazcıkta bakıyor internet hızı yani senin dediğini şöyle anladım. 10 kbps down 10 kbps upload hızın olsa pingi etkilemez demişin gibi hissettim.

Ping upload'a veya Mbps'ye pek bakmaz, altyapı, yoğunluk ve internete bağlanma şekliniz (kablolu, kablosuz) etkendir.
Herkes öyle diyor ama etkiliyor. Çok fazla lag oluşturuyor. Benim internetim 24 mbps hep öyle çekerdi. Geçen sıkıntı vardı 6 download ile ping ve lag' dan oyun oynayamadım, sorun bitince ise eski lagsız ve pingsiz duruma döndüm yanlış bilgi vermeyin lütfen. Upload hele çok önemli.

Etkilesydi en başta benimkini etkilerdi. 50 mbps download 7 mbps upload ping:50-70

"Xiaomi Mi WiFi Pro Sinyal Güçlendirici" aldım, internet ile bilgisayar arası uzaktı bunu kullandım 5 sinyal çekmeye başladı ve internet hızı arttı bu cihazı öneririm ayrıca ve ayrıca modemin arkasında reset yazısı olacak onun altında da bi delik oluyor o deliğe kürdan sok ve 50 saniye bekle modemin sıfırlanacaktır bu yöntemi kullanıyorum gercektende hızlanıyor. Dikkat!! Modemi sıfırlarsan modemin arkasında yazan şifreyi ve ismi kullanmak zorunda kalırsın yani modemin adı ve şifresi değişirse modemin arkasındaki isime ve şifreye bağlan. O da olmadı 5 metre internet kablosu al odana çekebilirsin. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…