İnternet Hız Ölçümlerin farklılık göstermesi

RiXxetz

Hectopat
Merhaba arkadalar.
TTNet 50 mbps hipernet kulanıyorum 4 gün oldu bu pakete geçeli
Şöyle bir sorun olucak.
TTnet hız test sayfasından ölçtiğimde 17 ila 20 mbps arasında gösterirken başka sitelerde 33 ila 43 arasında bir dalgalanma ile test sonucu alıyorum.
Bunun nedenini merak ediyorum neden ttnetin kendi siteesinde her zaman 17 ila 20.

Bir sorum daha olucak.
50 mbps geçtiğim gün tplink - N600 modemimin int ışığı hiç yanmadı yani int modeme gelmiyordu..
Gidip ttnettin kendi modeminden almak zorunda kaldım ki sahip oldugum N600 modem gayet hoş bir ürün.
Nedeni ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
speedtest.net üzerinden test yapın. Yavaş olmasından şikayetçi iseniz öncelikle arkaplanda interneti başka bir şeyin kullanmadığına emin olun. Eğer arkaplanda herhangi bir şey kullanmıyor ise modem üzerinden hat değerlerini paylaşın.

Speedtest.net üzerinden ölçtüğüm zaman 42 civarı gösteriyor. Lakin ttnet kendi sitesinden denediğimde 17 ila 20 arası gösteriyor.

N600 modeminiz nerden kaldı? Yani daha önce mi satın almıştınız?
8 ay önce almıştım yani vdsl 2 bir modem n600 td 9980 tp linkin. Dün baya uğraştım yeniden kurmayı denedim yok ttnet modemi çalışıyor bunun internet gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı