İnternet hız sağlayıcıları hız testi anketi

Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar kullandığınız internet sağlayıcısı paketiniz internet hızınız memnun musunuz paylaşırsanız sevinirim. İlk olarak kendi paketimden bashetmek istiyorum. Türk Telekom 50 Mbps / 8 Mbps upload HiperNet limitsiz paketini kullanıyorum, 90 Türk lirasi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bununla ilgili açılmış bir konu zaten mevcut dostum.

TürkTelekom kullanıyorum. 89TL'ye 24 Mbps / 4 Mbps ve 300GB. 2 yıl sözleşme var olmasa şuan değiştirirdim.

Katılıyorum böyle bir konu mevcut

Böyle bir konu mevcut olunca başka konu açılamıyor mu yasak mı kural mı var göremedim forumda? Çok mu muhalifsiniz anlam veremedim.
Forum kuralları gereği genelde spam olarak nitelendirilir. O yüzden bu açıklamayı yaptım.

O konu çok eski bir konu 2014 yılında açılmış, bir sıkıntı olsa idi mod konuyu onaylamaz idi. Konuyu saptır mayınız.

Kablonet 100/10 140 TL sınırsız.

TürkTelekom kullanıyorum. 89TL'ye 24 Mbps / 4 Mbps ve 300GB. 2 yıl sözleşme var olmasa şuan değiştirirdim.
VodafoneNet 16MBPS ADSL paket kullanıyorum 13MBPS internet hızım var, ancak 1 mahalle ötedeki arkadaşım TürkTelekom kullanıyor ve 2MBPS hız alıyor. (TürkTelekom Terörü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…