İnternet hız testinde sunucu bulmuyor

shisuixap

Hectopat
Daha fazla  
Hız, ping testi yaptığımda sunucu bulmuyor turk telekom sonra turknete gırıyorum orda da bulmuyor. Speedtest sayfasına girdiğimde ise Server list fetch hatası verıyor. Bu sunucuya bağlanmama problemı nasıl çözülür?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-01-25 145403.png
    Ekran görüntüsü 2026-01-25 145403.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 19
Sizle bir alakası yok, birkaç gündür çoğu ISS'de bant daralması gibi bir problem var. Bazı sitelere erişim sağlarken bazılarına çok geç giriyor. Millenicom kullanıyorum, MSI Afterburner serverlerine bağlanamazken Steam'da istediğimi yapabiliyorum.

Neden böyle bir sorun var emin değilim ama kiminle konuşsam aynısını yaşıyor. Günlük kullanımda etkileri çok olmadığından millet yeni yeni uyanıyor olaya.

Sizle bir alakası yok, birkaç gündür çoğu ISS'de bant daralması gibi bir problem var. Bazı sitelere erişim sağlarken bazılarına çok geç giriyor. Millenicom kullanıyorum, MSI Afterburner serverlerine bağlanamazken Steam'da istediğimi yapabiliyorum.

Neden böyle bir sorun var emin değilim ama kiminle konuşsam aynısını yaşıyor. Günlük kullanımda etkileri çok olmadığından millet yeni yeni uyanıyor olaya.
Teşekkürler.

Millenicom'da daha çok sorun varmış gibi geliyor. Bir arkadaşım TurkNet diğeri Türk Telekom kullanıyor onlarda hiçbir sıkıntı yok. Ben 2 gündür sıkıntı çekiyorum Millenicom'da ara ara kopmalar oluyor bir de çoğu sitede çok yavaş. Bir arkadaşımda Millenicom kullanıyor onda da aynı sıkıntılar var.

Millenicom'da daha çok sorun varmış gibi geliyor. Bir arkadaşım TurkNet diğeri Türk Telekom kullanıyor onlarda hiçbir sıkıntı yok. Ben 2 gündür sıkıntı çekiyorum Millenicom'da ara ara kopmalar oluyor bir de çoğu sitede çok yavaş. Bir arkadaşımda Millenicom kullanıyor onda da aynı sıkıntılar var.

Ben de TurkNet kullanıyorum aslında, herhalde genel bir sorun olmalı üstteki arkadaşın dediği gibi.

Arkadaşlar sorunu buldum, o kadar turknetle konusmama rağmen öğrenemedim falan. Neyse kısaca sonra gizli sekmede deneyeyım dedım bır de pıng testını orda oldu. Sonra gıttım tarayıcının ayarlarını sıfırladım ve her sey duzeldı 😃

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı